CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Bydziowe loga
koJOt - Pon 05 Sty, 2009 20:52
nie zdazylem z postem MA BYC CZERWONE krew przyciaga wzrok zreszta czerwony i czarny to moje ulubione kredki ^^Sinecod - Pon 05 Sty, 2009 20:56 logo super ... a mozesz mi maznac logo+czarne tlo? bez tego czerwonego
ladniee ploooseeee
oooo a zamiast czerownego ... dziury po kulach!koJOt - Pon 05 Sty, 2009 20:58 to samo ino bez kislu :> czarne tlo , biale kolo taak :> a napis jakies zamiast bydzia ;>
jak co bede robil za jakies czas bo kumpel wpadl
i jeszcze takie cos wyczailem
Szczubel - Wto 06 Sty, 2009 14:06 lolku i to wszystko w paincie czy jakis masz program do tworzenia uchyl r±bka tajemnicy WOJTAS - Wto 06 Sty, 2009 14:34 Photoshop i ultra mini skill....koJOt - Wto 06 Sty, 2009 15:19 primo. RazeL to LOL
secundo. Photoshop CS 3 +zasoby internetu.
tak w ogole to jestem tech. informatyk-grafik czas "odswierzyc" zawod ^^
DLA Aqq. jak sie znajdziesz Aqq to pisz na steam. w razie reklamacji
Atalaru - Wto 06 Sty, 2009 18:05 Tak, tak kochanie tylko szybko. Wiesz, ze moja mamusia nie lubi gdy sie obijasz, prawda? Aqq - Wto 06 Sty, 2009 19:12
koJOt napisał/a:
primo. RazeL to LOL
secundo. Photoshop CS 3 +zasoby internetu.
tak w ogole to jestem tech. informatyk-grafik czas "odswierzyc" zawod ^^
DLA Aqq. jak sie znajdziesz Aqq to pisz na steam. w razie reklamacji
o bardzo fajne o to mi chodzilo, dzieki Kojot Sinecod - Wto 06 Sty, 2009 20:17 ooo oto mi chodzilo ale mam ale
czy napis sinecod mozna byc jakos bardziej agresywniej ... nie wiem .. moze czcionka nazi adaxdk - Wto 06 Sty, 2009 22:44 Sinecod,
sinecode ... sprostałem twoim wymaganiom chociaż nie było łatwo ...