CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Paula "PUMA" Żak
foXx - Pią 13 Lut, 2009 14:56 no co Wy gadacie? potek - Pią 13 Lut, 2009 15:26 nosz ku... aż wszedłem na n-k zobaczyć co Ty ściemniasz i nistety to prawda. Ale DLACZEGO?!!!
[*]wzr - Pią 13 Lut, 2009 15:27 [*]
jestem w szoku ....psychic - Pią 13 Lut, 2009 15:28 wtf WEGier - Pią 13 Lut, 2009 15:33 szkoda że tylko nie pomyślała jaką krzywdę robi dziecku ...
[*]lydka - Pią 13 Lut, 2009 15:38 fak... znalem ja z Cs pozniej pisalismy przez GG (sie troche zapoznalismy) nie moge uwierzyc.... ale mi smutno ritarded l. - Pią 13 Lut, 2009 16:07 ................... jestem w szoku.
nie wiem co o tym myslec. z jednej strony, ma swoje problemy. nie bylo tego po niej widac, wiec tym wiekszy szok.
nie wiem naprawde jak jest z jej rodzina, ale chyba zajmie sie dzieckiem. mam przynajmniej taka nadzieje. ucieczka w momencie, kiedy jest synowi najbardziej potrzebna?
z tego co wiem, kobiety raczej podejmuja proby samobojcze jako substytut krzyku na potrzeby, rzadko kiedy decyduja sie na taki drastyczny krok. naprawde nie bylo nic widac? to pytanie raczej do jej znajomych i rodziny, a nie ludzi z CSa.
eh... ale jesli to co bylo napisane w postach powyzej to prawda - o zmarlych mowi sie dobrze, lub wcale.
wspolczuje dziecku.
[`]
PS dopiero znalazlem posta Pumy dot. ojca dziecka "zginal w wypadku ..."
zycie nie rozpieszcza... wyedytowalem 1 zdanie w poscie.no. 10 - Pią 13 Lut, 2009 16:24 Mi tam mówiła ,że ojciec dziecka "dla niej zginął"
Nigdy za nią nie przepadałem , nie stosownym też w takiej chwili było by wyrażanie opinii na temat jej "czynu" więc się zamknę. Jedno wiem , to nie jest wyjście.
Szczerze współczuje maluchowi i mam nadzieję ,że mocno to się nie odbije na jego życiu, a jeżeli tak , to niech on znajdzie siłę aby sobie z problemami radzić w "sposób właściwy"Sinecod - Pią 13 Lut, 2009 16:35
no. 10 napisał/a:
mam nadzieję ,że mocno to się nie odbije na jego życiu,
ma rok ... jak mu nie powiedza bedzie git
Puma sie zabila - dziwne ... taka zywiola baba
[ Dodano: Pią 13 Lut, 2009 17:16 ]
czemu jej nie moge na naszej-kasie znalezc?koJOt - Pią 13 Lut, 2009 17:20 Rano napisałem do rodziny Pauli którą znalazłem na N-K, oto odpowiedź.
Kod:
czesc ! 22 stycznia paula zmarla popelnila samobojstwo ale co bylo przyczyna nikt nic nie wie ! nawet jej najlepsze przyjaciolki nic po niej nie bylo widac nikomu nic nie mowila . miala tyle planow i pomyslow na przyszlosc .