CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Sport
bamc - Sob 06 Cze, 2009 20:29 bo on jest zepsuty
Uczulony` napisał/a:
hmmm
za mlodego koszykowka ksywa iverson
no offence, ale Ty klopsiku sie od ziemi nie oderwiesz xDDDDDSinecod - Sob 06 Cze, 2009 20:38
Cytat:
no offence, ale Ty klopsiku sie od ziemi nie oderwiesz xDDDDD
moze to od niego ziemia uciekala?-I.G.L.A.X.- - Sob 06 Cze, 2009 22:25
ja ostatnio na desce zaczalem jezdzic ;Dbamc - Sob 06 Cze, 2009 22:43 do prasowania chyba.. żelazkiem P-C P-K - Nie 07 Cze, 2009 00:07 1. Frisbee Ultimate (probably the best game in the world. Ignoranci: polecam youtube)
2. Windsurfing (słoneczko, wiatr, woda, dziewczyny na plaży )
3. Piłka nożna (sie pyka, sie ogląda)
4. Yachting
i tyle. Ręczna jakoś mnie odstrasza bo mały sens widzę w bramkarzach. Tam wszystko wchodzi! No ale nie grałem więc możecie mnie wyprowadzić z błędu.
Pływanie się trenowało, ale teraz mam dość wody i hydrofobie, beskitu. Czasem na żaglach zamocze dupe
Snooker to jest dla mnie nieporozumienie. Co to za sport, przy którym nawet się nie zmęczysz.
W kosza nie lubię grać ale fajnie popatrzeć jak czarni pykają w enbieju.
Ogólnie to wymieniłem, te które jakoś tam uprawiam. A pooglądać zawsze jest fajnie jakieś zawody. Szczególnie jak nasi wygrywają (dlatego ręczna trochę bardziej mi podeszla ostatnio).Uczulony` - Nie 07 Cze, 2009 01:04
bamc napisał/a:
bo on jest zepsuty
Uczulony` napisał/a:
hmmm
nie wierz jak chcesz ale , ale jak bylem w twoim wieku to bylem szczypiorek jak ty.Fabi - Nie 07 Cze, 2009 08:04 1.Piłka Nożna ->Trenuje już ponad 3 lata i to jest najlepszy sport na świecie
2.Piłka Ręczna -> grałem kiedyś teraz nie ma gdzie
3.Siatkówka -> od czasu do czasu sie zagra
4.Rugby -> tylko oglądam x0x - Nie 07 Cze, 2009 08:24 1. Piłka nożna -> Trenuje 8/9 lat
2.Biegi -> lubię sobie czasami pobiegać
3.Kosz -> ale wolę oglądać
*Inne sporty
a i jeszcze kickboxing trenowałem ale krótko
Miejsce 1248668742354 -> Rugby, sport dla tych co są za słabi na inne
P-C P-K napisał/a:
Snooker to jest dla mnie nieporozumienie. Co to za sport, przy którym nawet się nie zmęczysz.
bamc - Nie 07 Cze, 2009 08:42
Uczulony` napisał/a:
bamc napisał/a:
bo on jest zepsuty
Uczulony` napisał/a:
hmmm
nie wierz jak chcesz ale , ale jak bylem w twoim wieku to bylem szczypiorek jak ty.
tej dziadzia ja jestem tylko 2 lata młodszy i szczypio nie jestem bo 87kg waże Uczulony` - Nie 07 Cze, 2009 11:12 chyba w kaloszach z durabetonu