CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Pomoz znalezc muze!
Sinecod - Śro 07 Paź, 2009 21:20 no a wiec byl teledysk, trwa okolo 2 min
2 gosci gra jeden na gitarze drugi na perkusji - nad nimi zaczyna sie burza, w trakcie najpierw piorun trafia perskusite a na samym gosciu gitarzyste(ktory jednoczesnie spiewa tzn drze sie)
rock/punk rock ...
the vanish.... mi sie kojarzy cos
kolesie są młodzi , całość dzieje się na jotwratej przestrzeni, i burza pomału rozwala wszystko (sprzet)koJOt - Śro 07 Paź, 2009 23:53 http://www.youtube.com/watch?v=BCIDiEfk6Tw to raczej nie ale wiecej info bys ie zdalo, po jakiem swierkaja,lysi z wlosami itp Sinecod - Czw 08 Paź, 2009 08:46 po angielsku, wyglad normalny - zadne tam emo czy jakis lateks albo skoraqBert - Czw 08 Paź, 2009 23:39 Koleżanka prosi o pomoc:
Kod:
gdzie jakas murzynka siedziała w dj'ce
00:38:15
a ludzie jezdzili na lodowisku
00:38:22
i były jakies karuzele
00:38:28
house
Tak wygląda teledysk.
Need tytuł i artysta ofc.koJOt - Pią 09 Paź, 2009 00:48 Sinecodowi juz raczej nie pomozemy
ten temat trzeba nazwac Sherlock Holmes szuka kawałka ^^ niezle idzie sie naglowkowac
qBet podpytaj jak mozesz gdzie go widziala i o jakiej porze,zwykle sa listy po programach/stronach fanowskich to pomaga w szukaniu, mozna by zrobic gotowac co wpisac zeby byl jakis obraz pelniejszy dla pomagajacych, temat sie usystematyzuje. Tak wtracam , ale house to nie moje buty, tym bardziej jesli widziala to na 4fum /viva/mtv bo tego jz ogladac nie idzie bo sam chlam leci(zeby nikogo nie urazic )ritarded l. - Pią 09 Paź, 2009 12:15 murzynka w djce? moze sonique?Sinecod - Pon 12 Paź, 2009 16:27 jestem ***cenzura*** ***cenzura***
wybaczcie moj jezyk ale z zachwytu ze znalazlem ten kawalek sobie pozwolilem
[ Dodano: Sro 21 Paź, 2009 14:48 ]
ehhh oglada ktos serial my name is earl?
w odcinku 15 serii 1 leci znamy (ale nie wiem jak sie nazywa) kawalek
jak graja w hotelu w hokeja (minuta 9 i sekund 40)