CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Potrzebne fajne sluchawki
Uczulony` - Sob 14 Lis, 2009 22:00 a ja kupilem fatalityorion151 - Sob 14 Lis, 2009 23:12 jak już to kupuj coś z muzycznych a nie do gier jak icematy itp
ja mam senki HD 201 i jestem z nich zadowolony, ale każdemu przypasuje coś innego, najlepiej iść do jakiegoś marketu i przesłuchać kilka par.
łyda ty mu tam nie doradzaj żadnej karty na usb za 100 zł bo to jest śmiechu warte, za 100 to może sobie jakiegoś SB audigy 4 kopic który bije tą pseudo kartę na głowę.WOJTAS - Nie 15 Lis, 2009 11:24 racja, karta na slocie + senki lub cos z icemat/steelseries (chociaz syberie moga Ci sie z poczatku wydac malo wytrzymale i jakies takie malo wygodne, ale z czasem sie do nich przekonasz.........jezeli bys je wybral oczywiscie ;P )kiciper - Nie 15 Lis, 2009 14:02 w sumie sluchawek to tylko uzywam do cs
muzyki to wogole nie slucham przez sluchawkispree - Nie 15 Lis, 2009 19:46 icemat bardzo dobre, niestety wymieniłem jest na steel 5h i teraz zaluje