CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Klient GG
foXx - Pią 19 Mar, 2010 21:38 Uzywam tlena od dobrych kilku lat i nigdy nie mialem z nim problemow. Stabilny, reklame masz jedna przy wlaczaniu programu no i standardowo w kazdym oknie rozmowy.Sinecod - Sob 20 Mar, 2010 10:43
foXx napisał/a:
ywam tlena od dobrych kilku lat i nigdy nie mialem z nim problemow. Stabilny, reklame masz jedna przy wlaczaniu programu no i standardowo w kazdym oknie rozmowy.
HAHAAHAHA od tego jest bannerkiller ... "wieloletni" uzywaczu tlena
do tlena jest pelno wtyczek a wersja 7 to jak narazie gownoWOJTAS - Sob 20 Mar, 2010 12:24 Nigdy w zyciu nie uzywalem GG... od zawsze mialem konnekta i wg mnie jest extra, tylko troche malo stabilny. Od jakiegos czasu uzywam AQQ i poza tym, ze czasami przyswiruje pawiana, to tak samo jak z konnektem jest calkiem spoko. Duzo ciekawych wtyczek i mozliwosc modyfikacji na wlasna reke co do reklam to konnekt bije wszystko na glowe. AQQ ma jedna mala nie rzucajaca sie w oczy nad lista kontaktow i jedna w oknie rozmowy...foXx - Sob 20 Mar, 2010 14:02
Cytat:
A czy ja pisalem cos o wtyczkach? Sine idz odpocznij, Vorek chcial wiedziec o reklamach, wiec mu napisalem, nie rozumiem do czego pijesz.Uczulony` - Sob 20 Mar, 2010 14:47 do tego ze boon jestes a on ma chandre foXx - Sob 20 Mar, 2010 15:20 Nie rozmawiaj ze mna swoim slangiem...Sinecod - Sob 20 Mar, 2010 20:12
foXx napisał/a:
Cytat:
A czy ja pisalem cos o wtyczkach? Sine idz odpocznij, Vorek chcial wiedziec o reklamach, wiec mu napisalem, nie rozumiem do czego pijesz.
"Witam, potrzebuje dobrego i niezawodnego programu do obslugi GG. Pare cech jakich potrzebuje:
- brak lub niewiele reklam "
to ze podales nie pelne informacje, ot toUczulony` - Sob 20 Mar, 2010 20:15 wtw the best a wy tam do kisielu .foXx - Nie 21 Mar, 2010 10:30 Jakie nie pelne informacje? Napisalem o reklamach, jakie wystepuja. Vorek nie napisal:
"- brak lub niewiele reklam (podajcie wtyczke jak istnieje do wyrzucenia reklam)"
Czepiasz sie...domeztoz - Nie 21 Mar, 2010 12:19 i po co ten stress? podajcie sobie rece