CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Bydzia i lagoza
neverling~ - Śro 31 Maj, 2006 07:53 No ja grac nie moge... Zreszta juz od dluzszego czasu nie bywa, na bydzi z powodu tych lagow.
@ RazeL
dowiedzialem sie ze to przez TP, tak samo ja mam problemy z telefonem to tez przez TP
@ swirzak
Jedni maja lepiej a inni gorzej...qBert - Nie 12 Lis, 2006 13:17 Temat postu: Co to za lagi?Co to za przeogromne lagi na bydzi? Pingi ponad 100! HLTV nie ma, b2 puste a lagi jak...nowik - Nie 12 Lis, 2006 13:29 Od dłuższego czasu walczymy z lagami. Przyczyna najprawdopodobniej leży po stronie Telstenu gdyż na serwerze lagi powstały z ni stąd ni z owąd (czy jak to się pisze ). Wyłączyliśmy wszystko co sie dało żeby zmniejszyć obciążenie serwera gdyż opcja że się troche zapracował także wchodziła w grę, ale jednak nic to nie poprawiło... narazie czekamy, możliwe że Telsten wykorzystuje to łącze bo mają jakieś problemy albo coś...qBert - Nie 12 Lis, 2006 13:37 Wejdź na serwer i zobacz co teraz się dzieje!
Sa 3x takie lagi jak przez te kilka ostatnich dni...MIKAS - Nie 12 Lis, 2006 14:04 True,przycina ale przynajmniej ja tak mam,ze tylko nieznacznie sie pogorszyl ping... qBert - Nie 12 Lis, 2006 14:09 Właśnie przeprowadziłem małe 'śledztwo'. Zauważyłem że kilku graczy ma normalne pingi... Czyli koło 30. Reszta ponad 100... Zapytałem tych z małymi jakiego providera maja... Wszyscy korzystają z jakiś osiedlówek... Co to może oznaczać?! domeztoz - Nie 12 Lis, 2006 14:25 ta... ja sie pytalem i wiekszosc zlagowanych ma neo... lacznie ze mnaRider - Nie 12 Lis, 2006 14:33 Ja mam w Dialogu 1 mega i też mam ping ponad 100 Melepeta - Nie 12 Lis, 2006 14:57 Już tlumacze osiedlówki ... tzn ja też mam taką osiedlówke więc jest to net np. mi dostarcza go firma "PASCAL" i transfer jest niesamowity http://img295.imageshack....=niihujauv3.png
ALE ... ja mam to nieszczęscie, że od POCZTY (TPSA dostarcza neta ... ) mam do firmy "PASCAL" łącza światłowodowe ale już od "PASCALA" do mnie do domu ... sygnał RADIOWY ...
dlatego na bydzi mi ping skacze nieziemsko ... czasami ping jest po 2000 .. wzwyż ... ale na niektórych servach mam ping po 15 MAX ale niestety sakcze od czasu do czasu przez RADJO ale ogólnie transfer jest dosłownie MEGA hehhe Plast!c - Nie 12 Lis, 2006 16:07 Ja zauwazylem jedna taka mala dziwna rzecz. Grajac na bydzi 2 mapki zauwazylem ze mam ping cos kolo 100+ naciskajac tab i spora wiekszosc ludzi tez tak miala...ale! na net graphie mi pokazywalo ping max 50 i dalej nie dochodzilo! Dziwne?