CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Propozycja - co dodać do mapcyklu?
ritarded l. - Pon 29 Paź, 2007 12:26
neverling~ napisał/a:
LUDZIE DODAJEMY MAPY TYPU ASAULT 2006 czy inne i serwer jest posty ! GRAJCIE A NIE MARUDZICIE ! JAK JUZ DODAJEMY TO NIE ASAULT231873 czy DUST321 tylko juz naprawde cos fajnego. A mapy ktore zostaly wymienione typu : italy, survivor, vertigo itd. sa w MC tylko ze nikt ich nie gra.
Aqq - Pon 29 Paź, 2007 19:07
neverling~ napisał/a:
LUDZIE DODAJEMY MAPY TYPU ASAULT 2006 czy inne i serwer jest posty ! GRAJCIE A NIE MARUDZICIE ! JAK JUZ DODAJEMY TO NIE ASAULT231873 czy DUST321 tylko juz naprawde cos fajnego. A mapy ktore zostaly wymienione typu : italy, survivor, vertigo itd. sa w MC tylko ze nikt ich nie gra.
tak, jeżeli już to coś fajnego zastanawiam się jak w ogóle przeszły takie mapy typu assault2006 nikt tego nie gra, zamiast niej mozna byloby wrzucic cos co byloby na prawde grane bądź też różnicować to jedno wolne miejsce różnymi niestandardowymi mapami i zobaczyc ktora z nich bylaby najchetniej grana Bo$s - Pon 29 Paź, 2007 19:17 Assault 2006 nikt nie gra ? Pełny serwer jest na tej mapie i niejedna osoba twierdzi, że jest to fajna mapka. Problemem natomiast jest fakt, że ciężko ludziom na nią zagłosować..w0mbat - Pon 29 Paź, 2007 19:36 a ja wam powiem tak: obojętnie co byście zrobili z MC i tak będą grane te same 6 map. Ciężko jest się doprosić office-a, a na survivor-a to chyba tylko ja głosuje, już nie pamiętam kiedy grałem prodka. Także nic nie zwojujecie bo w 3 czy 4 osoby vota sie nie wygra x0x - Pon 29 Paź, 2007 19:45 ja gram każdą mapę i najchętniej jakieś niestandardowe i zawsze jestem za dodaniem do mc tylko na serwie nie głosuje np. za forge bo od razu z 16 zostaje 5 osób i jak tu grać ;/ więc wolę zagrać nuke, dust, aztec, w 16 niż po 2 w teamie gonić po mapieAqq - Pon 29 Paź, 2007 21:06
w0mbat napisał/a:
a ja wam powiem tak: obojętnie co byście zrobili z MC i tak będą grane te same 6 map. Ciężko jest się doprosić office-a, a na survivor-a to chyba tylko ja głosuje, już nie pamiętam kiedy grałem prodka. Także nic nie zwojujecie bo w 3 czy 4 osoby vota sie nie wygra
mylisz się, dlatego że te mapy były już grane wcześniej i najwyraźniej nie przypadly dla nikogo do gustu(chodzi tutaj o wiecej niz 2,3graczy) oczywiscie podstawowych 6 map nie nalezaloby w jakis sposob zmieniac chodzi glownie o te niestandardowe zeby w nich przebierac i je różnicować tak zeby urozmaicić gre na serwerze bo generalnie o to w tych wszystkich postach chodzi.qBert - Pon 29 Paź, 2007 22:01
w0mbat napisał/a:
a ja wam powiem tak: obojętnie co byście zrobili z MC i tak będą grane te same 6 map. Ciężko jest się doprosić office-a
do pierwszej części zdania - już gdzieś liczyłem ile map jest granych, I NIE JEST TO 6!
do drugiej części zdania - office gram CODZIENNIE na bydzi. Właściwie to chyba ta mapa ostatnio jest częściej niż dust... Więc proponuję pograć więcej i zobaczyć... Czuję się jak w sejmie IV RP. Balcerwowicz musi odejść Powtarzacie frazesy które są już nieaktualne Grane jest o wiele więcej map niż 6 adaxdk - Pon 29 Paź, 2007 22:19
qBert napisał/a:
Powtarzacie frazesy które są już nieaktualne
właśnie dlatego jestem za:
- albo zamknięciem tego tematu, w ostateczności zrobieniem nowego z konkretnymi propozycjami.
- albo roztrzygnięciem [!] tego przez kogoś kto ma ostatnie słowo w sprawie MC.opar - Wto 30 Paź, 2007 07:14 Chciałbym zaakcentować w jakiś sposób moje poparcie dla przedmówcy i uświadomić wszystkich czynnych uczestników mającej miejsce na tym forum dyskusji,iż to jest właściwa droga : chodźcie tą drogą - tzn. bojkot tematu w każdej postaci bo ludzie jak opar nabijają posty
ps. z rana to do kompa siadać nie powinienem ROSOMAK - Wto 30 Paź, 2007 08:05 Jak widzicie nowe mapy ( bylem za dodaniem ich ) nie sa grane a jak juz to na serwie jest pusto.Tak wiec proponuje zostawic jak jest tylko de_dust2002 zamienic jakims nowszym