CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Pokaz czym przemiezasz polskie szosy
qBert - Śro 03 Paź, 2007 17:32
foXx napisał/a:
RadukE napisał/a:
http://pl.youtube.com/watch?v=1AuGRLai31Q mhmmmm
RadukE ta beta to ode mnie z Białegostoku i kumpel zna jej właściciela
ja bym się akurat tym nie chwalił... Trochę żal...foXx - Śro 03 Paź, 2007 17:35
qBert napisał/a:
ja bym się akurat tym nie chwalił... Trochę żal...
czym? że ode mnie z miasta? czy, że kumpel zna właściciela. qBek u Ciebei w Wawie myślisz, że takich "trumien" nie ma na ulicach? :>adaxdk - Śro 03 Paź, 2007 18:10 Bo moje miast to Białystok domeztoz - Śro 03 Paź, 2007 18:14 to moja siostra adaxdk - Śro 03 Paź, 2007 18:21 oj ... pozwalasz siostrze spotykac się z takimi dziadami ?! Taki z Ciebie brat ?!
Przywołuje Cię do porządku, ogarnij siostrę qBert - Śro 03 Paź, 2007 21:29
foXx napisał/a:
qBert napisał/a:
czym? że ode mnie z miasta? czy, że kumpel zna właściciela. qBek u Ciebei w Wawie myślisz, że takich "trumien" nie ma na ulicach? :>
żal tego typa. A nie ma się czym chwalić to była taka przenośnia na temat tego samochodu. Że nie ma się czym chwalić że ma się kumpla który jest takim bezguściem... Pewno przy manieczkach jeździ po okolicy i wali mu jakaś elo tuba w bagażniku... No u mnie też tacy są i wcale nie mniej jest mi ich żal. Nie wiem w ogóle dlaczego o tym napomniałeś...skora - Czw 04 Paź, 2007 16:24
qBert napisał/a:
foXx napisał/a:
qBert napisał/a:
czym? że ode mnie z miasta? czy, że kumpel zna właściciela. qBek u Ciebei w Wawie myślisz, że takich "trumien" nie ma na ulicach? :>
żal tego typa. A nie ma się czym chwalić to była taka przenośnia na temat tego samochodu. Że nie ma się czym chwalić że ma się kumpla który jest takim bezguściem... Pewno przy manieczkach jeździ po okolicy i wali mu jakaś elo tuba w bagażniku... No u mnie też tacy są i wcale nie mniej jest mi ich żal. Nie wiem w ogóle dlaczego o tym napomniałeś...
qbek troche zrozumienia dla innych.. tacy tez musza byc opar - Pią 05 Paź, 2007 06:56 Świat bez "takich" byłby lepszy
tuba gra , uszkodzony staw łokciowy lewej i prawej ręki, gdyż nie idzie zgiąć i na wyprostowanych 3mają kierownicę (takie ), fotel popsuty, bo nie idzie oparcia ustawić odpowiednio i "chłopcy" prowadzą prawie w pozycji "plażowo-leżakowej", jak jadą - najpierw słychać hałas - no bo tłumik jak rura kanalizacyjna, później słychać jednostajnie monotonny bit + trzeszczenie karoserii ... ale jestem , jestem fajny i jest mi z tym dobrze...
Ja ich rozumiem - uraz z dzieciństwa trzeba akceptować adaxdk - Pią 05 Paź, 2007 07:42 VW Polo 1.9 D
z szyberdachem !
Ostatnio w W11 bandyci uciekali takim czerwonyn przed komisarzami. I uciekli To jest bryka