To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - tymczasowe obgadanie 'turnieju'

Szczubel - Wto 08 Lip, 2008 21:32

ja 20 Lipca wyjezdzam i 2 sierpnia wracam wiec nie wiem czy moge sie jeszcze kwalfikowac do turnieju :(
lnk - Wto 08 Lip, 2008 23:06

jak braknie to ja moge zagrac w bydziakowym turnieju byle przed 19lipca i jakos wieczorem; -)
adaxdk - Wto 08 Lip, 2008 23:49

noo litosci .... ja ogarnołem ts/vt w 5minut jak mi kubert krzyczał na staema fr zebym pospieszyl cztery litery bo zaczynamy grac :)
WOJTAS - Śro 09 Lip, 2008 00:58

vt/ts jest jak gg nie da sie tego nie ogarnac xD podstawy angl wystarcza :) czyli to co kazdy z nas chyba na 100% zna :P
domeztoz - Śro 09 Lip, 2008 14:03

omg moras z tego co wyczytalem odpada i pow pow tez...ludzie... jak wiecie ze gdzies bedziecie jachac na wakacje to po co ten cyrk...
WEGier - Śro 09 Lip, 2008 14:33

domeztoz napisał/a:
omg moras z tego co wyczytalem odpada i pow pow tez...ludzie... jak wiecie ze gdzies bedziecie jachac na wakacje to po co ten cyrk...

o tym właśnie mówiłem :]

weź domez rób mniej zespołów a ci co zostaną to na rezerwę bo jak znam życie to będą jaja z meczami bo będzie non stop komuś nie pasiło. Proponuję albo sztywne terminy (albo grają albo walkower - możliwa gra 3vs2) albo jeżeli chcecie pobłażliwości to 2 terminy i przy drugim braku ludzi dopiero walkower.... jak chcecie ale w każdym razie bierzcie się za to bo narazie to samo maślaczenie dziewicy widzę "może bym chciał ale nie wiem"

adaxdk - Śro 09 Lip, 2008 14:42

adaxdk napisał/a:

ja sie pisze .. chetnie skopie pare bydziowych dupek ... :P

ja tam dopasuje prace do turnieju :P byle przed 19 lipca :P

przypominam sie ze moge grac tylko do 19 lipca ... wiec jak mozna to szybciej ....

qBert - Śro 09 Lip, 2008 14:59

do końca roku pewno coś zagramy ;)
bamc - Śro 09 Lip, 2008 15:10

no własnie :D nikt nie wie kiedy to zagramy :P dlatego mowilem o rezerwach ;)
domeztoz - Śro 09 Lip, 2008 15:26

ja bym na chwile obecna zrobil 3 teamy po 5 os [reszta graczy na rezerwe] i rozgrywac mecze z innym serverem... moze domowe przedszkole... moze byc cos innego... tylko trzeba im rzucic wyzwanie :chytrus: