CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - tymczasowe obgadanie 'turnieju'
Szczubel - Wto 08 Lip, 2008 21:32 ja 20 Lipca wyjezdzam i 2 sierpnia wracam wiec nie wiem czy moge sie jeszcze kwalfikowac do turnieju lnk - Wto 08 Lip, 2008 23:06 jak braknie to ja moge zagrac w bydziakowym turnieju byle przed 19lipca i jakos wieczorem; -)adaxdk - Wto 08 Lip, 2008 23:49 noo litosci .... ja ogarnołem ts/vt w 5minut jak mi kubert krzyczał na staema fr zebym pospieszyl cztery litery bo zaczynamy grac WOJTAS - Śro 09 Lip, 2008 00:58 vt/ts jest jak gg nie da sie tego nie ogarnac podstawy angl wystarcza czyli to co kazdy z nas chyba na 100% zna domeztoz - Śro 09 Lip, 2008 14:03 omg moras z tego co wyczytalem odpada i pow pow tez...ludzie... jak wiecie ze gdzies bedziecie jachac na wakacje to po co ten cyrk...WEGier - Śro 09 Lip, 2008 14:33
domeztoz napisał/a:
omg moras z tego co wyczytalem odpada i pow pow tez...ludzie... jak wiecie ze gdzies bedziecie jachac na wakacje to po co ten cyrk...
o tym właśnie mówiłem
weź domez rób mniej zespołów a ci co zostaną to na rezerwę bo jak znam życie to będą jaja z meczami bo będzie non stop komuś nie pasiło. Proponuję albo sztywne terminy (albo grają albo walkower - możliwa gra 3vs2) albo jeżeli chcecie pobłażliwości to 2 terminy i przy drugim braku ludzi dopiero walkower.... jak chcecie ale w każdym razie bierzcie się za to bo narazie to samo maślaczenie dziewicy widzę "może bym chciał ale nie wiem"adaxdk - Śro 09 Lip, 2008 14:42
adaxdk napisał/a:
ja sie pisze .. chetnie skopie pare bydziowych dupek ...
ja tam dopasuje prace do turnieju byle przed 19 lipca
przypominam sie ze moge grac tylko do 19 lipca ... wiec jak mozna to szybciej ....qBert - Śro 09 Lip, 2008 14:59 do końca roku pewno coś zagramy bamc - Śro 09 Lip, 2008 15:10 no własnie nikt nie wie kiedy to zagramy dlatego mowilem o rezerwach domeztoz - Śro 09 Lip, 2008 15:26 ja bym na chwile obecna zrobil 3 teamy po 5 os [reszta graczy na rezerwe] i rozgrywac mecze z innym serverem... moze domowe przedszkole... moze byc cos innego... tylko trzeba im rzucic wyzwanie