CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Luźne gad(t)ki
Fabi - Sob 24 Sty, 2009 20:14 no mam i śmiga cacy ^^potek - Sob 24 Sty, 2009 20:58 ja sobie zmieniłem soft od dzwięku i aparatu teraz to dopiero rakieta.Fabi - Sob 24 Sty, 2009 22:40 oo potek to wiesz jak jest wyslij pw skąd potek - Sob 24 Sty, 2009 22:55 ale wiesz ze tracisz gwarancje jak coś takiego robisz:P ?Fabi - Nie 25 Sty, 2009 21:32 a to kijowo...to nie chce za dwa lata sprobuje lydka - Nie 07 Cze, 2009 11:59 spam - offtop - nikt mi nic za to nie zrobi Szczubel - Pon 08 Cze, 2009 20:46 a jak cię namierzę, wyśledzę, porwę ciebie i twoją dziewczynę, będę ją gwałcił a ty będziesz patrzył ,a ciebię potnę i wyrzucę resztki ciała do oceanu to co wtedy : x0x - Pon 08 Cze, 2009 21:10 ritarded l. - Pon 08 Cze, 2009 21:11 zapiszesz sie na kolejna godizne do psychiatrySinecod - Sob 10 Paź, 2009 17:34 niechce mi sie zakladac nowego topicu bo i tam znajda sie co go zespamuja
ale przechodzac do meritum - z kazdym dniem jestem rozczarowany obecna ekipa rzadzaca (oczywiscie nie liczylem na cuda etc, ale na w miare normalny tryb politykowania , na jakies zmiany nawet te powolne) bo afera goni afere. Oczywiscie dopoki nie bedzie sledztwa ewentualnie rozprawy trudno stwierdzic czy ktos byl winien czy nie, ale takie afery bardzo nadszarpuja reputacje a co za tym idzie wiarygodnosc. Liczylem ze ekipa Tuska wprowadzi normalnosc w rzadzeniu krajem - niestety idea "przyjdz do rzadu nakradnij/narob balaganu" jest ciagle wszechobecna. W sumie PO uwazalem za ostatni bastion ludzi uczciwych i zyczliwych polskim podatnikom. Po tych wszystkich wariatach z LPR, PIS-u czy Samoobrnony. W miare normalne bylo SLD pomijajac tez liczne afery choc tez cechowala ich nieudolnosc (najbardziej Minister Pol i jego autostrady )
Reasumujac Nie ma juz w Polsce nikogo kto by sie nadawal do rzadzenia (bo przeciez przerobilismy wszystkich z lewa do prawa). Czy ludzka (polska?!) chciwosc jest juz tak wszechobecna oraz egoizm ktory sprawia ze nasz kraj pedzi ku upadkowi?