CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Typerek
foXx - Pią 20 Cze, 2008 22:35 Gol dla Turków padł poza doliczonym czasem, sędzia trochę przeciągnął. Wolałem zobaczęc mecz Niemcy - Chorwacja, ale trudno, trzeba będzie Turków oglądać Moras - Sob 21 Cze, 2008 22:34 Holandia faworyt? Holandia mistrzem Europy? buahahah jedyne co mozna o nich powiedziec to LOU foXx - Nie 22 Cze, 2008 09:50 Gra w fazie grupowej a w cwiercfinale to dwie rozne druzyny, szkoda ze odpadli, ale gratulacje dla ruskichViper - Nie 22 Cze, 2008 11:09 Po wczorajszym meczu nie obstawiam żadnych wyników ;-)qBert - Nie 22 Cze, 2008 11:24 taaa, tym bardziej że u buka przegrałbyś nawet gdybyś postawił na Rosję x0x - Nie 22 Cze, 2008 11:55 znajomy przed mistrzostwami obstawił Rosję jako mistrza europy ma do wygrania kilkanaście tysięcy qBert - Nie 22 Cze, 2008 13:21
x0x :p napisał/a:
znajomy przed mistrzostwami obstawił Rosję jako mistrza europy ma do wygrania kilkanaście tysięcy
No to sobie wyobrażam emocje z jakimi ogląda teraz ich mecze... Zazdroszczę trochę qBert - Wto 24 Cze, 2008 23:13 A to przeczytałem na sport.pl i się uśmiałem
Cytat:
[...]Osobną kategorią złotoustych popisów Zibiego były tzw. "pieprzne wypowiedzi". Wspólnymi siłami wynotowaliśmy tego trochę:
- Kto strzela trzy bramki, robi dobrze swojej drużynie.
- Antonello Valentini odpowiedzialny jest za stosunki z dziennikarzami.
- Włosi też potrafią podniecić się karnymi.
- Silva jak widzi kolegę z drużyny, to potrafi go obsłużyc.
Gdy Hiszpanie nacierali, Zibiemu przetrafiła się również freudowska pomyłka i swoją sympatię do drużyny włoskiej wyjawił rzucając szeptem "posunęli nas".