CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - tymczasowe obgadanie 'turnieju'
w0mbat - Śro 09 Lip, 2008 18:34 tak dmz tylko pewnie na innym serwie/forum beda sie ludzie zbierali w slimaczym tepie tak jak tutaj (nie mowie ze na pewno). wiesz ja bym z checia zagral, mam czas i w ogole ale niestety skill nie ten. nie chce zeby mi jakis jeden z drugim pupe truli ze nie wygralem 200% sytuacji. dlatego moge byc jako ostateczny rezerwowy(czyt. z braku jaku i kit dobry )-I.G.L.A.X.- - Śro 09 Lip, 2008 20:28 Niezalezna komisja losujaca w skladzie : ja . Przeprowadzila losowanie 3 osobowych grup .
Nie ma co czekac , wiecej osob sie nie znajdzie ...
Team:
1. dmz , RazeL , x0x :p
2. ritarded l. , foXx , neverling~
3.Fabi , Jck , MIKAS
4.Rider , Melon , bamc
5.Yahu , Kojot , (O-o)`Just kill me.
6.-I.G.L.A.X.- , alkoman aka bdd , Sinecod
7.Potek , Szczubel , Aqq
8. Qbert , w0mbat , kyryry.
Wzialem karteczke , pocialem na kawaleczki , wypisalem 23 numerkow , odrzucilem morasa z numerem 12 , wypisalem 7 teamow , wylosowane numery po kolei przydzielalem do teamow ( pierwszy numer 1 team , drugi numer 2 team, (...) , 8 numer 1 tean itd, ostatnia osoba poszla na rezerwe , w0mbata dopisalem do rezerwy.
edytka: kyryry takze dostal sie na rezerwe ;p wiec zostal utworzony 8 team
Czy sie podoba czy nie , jakis poczatek jest ;p
Moze warto utworzyc osobny dzial do "turnieju"?MIKAS - Śro 09 Lip, 2008 20:31 ou maj gaszritarded l. - Śro 09 Lip, 2008 20:31 gjMIKAS - Śro 09 Lip, 2008 20:32 ty to sie ciesz workowa : Dkyryry - Śro 09 Lip, 2008 20:34 AAAA nawet na rezerwe sie nie zmiescilem
Wiedzialem ze slabo gram ... ale ze jest az tak zle qBert - Śro 09 Lip, 2008 20:43 dałeś mnie na rezerwę -I.G.L.A.X.- - Śro 09 Lip, 2008 20:44
kyryry napisał/a:
AAAA nawet na rezerwe sie nie zmiescilem
Wiedzialem ze slabo gram ... ale ze jest az tak zle
Witam w grupie smierci z qbkiem i wombatem ;p
Nie bylo Cie na ostatniej liscie , wiec sorki ;d a nie mialem juz ochoty analizowac czy wszyscy sa na "liscie".
Cytat:
dałeś mnie na rezerwę
Tak chcial los foXx - Śro 09 Lip, 2008 21:00 no to teamy juz mamy, teraz serwer i gramy qB zalatwisz cos?w0mbat - Śro 09 Lip, 2008 21:04 bosz igla
nie wiedzialem ze czytanie ze zrozumieniem jest takie trudne
no ale cosz moge powiedziec ? jedynie - "padaka"