To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - To Mnie wlasnie irytuje..

no. 10 - Sob 29 Lis, 2008 16:06

denerwuje mnie jak przychodze na uczelnie po calonocnej nauce i ci mowia,ze zajecia odwolane bo mr mgr ma sraczke czy cos. denerwuje mnie moja uczelni, 5 000 sal i nigdy nie wiem w ktorej mam zajecia. denerwuje mnie jak juz w koncu znajde swoja sale to sie okazuje zo to nie moja grupa dzis ma te zajecia. denerwuje mnie jak Adax mowi "ja bym to wygrał" a jeszcze bardziej mnie denerwuje jak czasem wygra i mowi "a nie mowilem"
Denerwuje mnie ze nie moge sobie pograc normalnie . denerwuja mnie ludzie odpowiedzialni za viste. denerwuje mnie jak czekam godzine na pizze, a kiedy juz przywioza to ja nie glodny. denerwuje mnie jak mi moja baba narzeka zebym ryj ogolil a mi sie kra nie chce. denerwuje mnie jak przepijam cale pieniadze na paczatku tyg o pozniej nie mam co jesc i za co pic

adaxdk - Sob 29 Lis, 2008 16:21

a mnie denerwuje jak 23 letni chłopak traci życie w wypadku samochodowym na pustej drodze ... [*]
Yahu - Nie 14 Gru, 2008 23:23

irytuje mnie jak ktos pi3rd0li ze mu zle i nic nie robi z tym
irytuje mnie jak na drodze w ikei jakas stara baba zostawi wozek na srodku tej smiesznej drogi i gdzies idzie
irytuje mnie jak ide do szkoly na 8 a w szkole nie ma 4 nauczycieli i mam na 11 a ostatnia lekcja to towaroznastwo (ROTFLALOMOLOLOL)
irytuje mnie jak na b1 ludzie votuja z d2 gdzie do wyboru sa inferno,nuke a wybieraja azteka DOBRZE ***cenzura***@

znajdzie sie tego jeszcze xd

potek - Pon 15 Gru, 2008 21:02

+ denerwuje mnie jak w autobusie stanie babka nad Tob± i ona musi usi±¶ć tu gdzie Ty siedzisz choć jest dużo innych wolnych miejsc ;/
domeztoz - Wto 17 Lut, 2009 10:45

rozpoczynanie nowej rolki papieru toaletowego :( sick! jak oni to sklejaja!

granie w l4f w ocalalych... nie ma jak wstac od kompa i sie odlac... bo zaraz cie zjedza... a teammates nie przypilnuja sie w tym czasie...

ritarded l. - Wto 17 Lut, 2009 11:07

nie umiesz 20 min wytrzymac? ;p wpisz spectate w konsoli
Moras - Wto 17 Lut, 2009 11:10

denerwuje mnie to, ze przed chwila znowu zlamalem super wypasione sluchawki i usterki tego typu nie sa objete gwarancja.......... *********** steelseries **** *****
WEGier - Wto 17 Lut, 2009 11:37

obsrany koniec roku i jeszcze lepiej obsrany pocz±tek nowego ..... normalnie rzygam już wszystkim : waluty, banki, kryzys .... i do tego wszystkiego na sam obsrany koniec małe problemy które w kupie robi± duże .............. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
adaxdk - Wto 17 Lut, 2009 14:02

najbardziej teraz mnie (*#U&%*()@$# mój temat licencjatu ....
bamc - Wto 17 Lut, 2009 15:31

was to denerwuje a mnie to wali xDDDDD