CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Bydzia i lagoza
WOJTAS - Pon 12 Lut, 2007 23:13 prosze zrobcie cos z tymi lagami bo to przeciez ide sie pochlastac jak sie wlazi na server i patrzy sie na pingi po 120 ;o loss 0/20 teczufka - Wto 13 Lut, 2007 20:10 Jak widzicie ucielismy wszystko co tylko sie dalo od strony naszego serwera. Zrozumcie ze lacze jest dzierzawione za darmo od firmy TELSTEN, doputy oni nie poprawia jakosci na laczach nic nie moge zrobic.w0mbat - Pią 16 Lut, 2007 15:25 to moze zrobmy sciepe narodowa i kupmy jakies wlasne
P.S. luzna taka propozycjaWEGier - Pią 16 Lut, 2007 15:33 może byśmy uzbierali jeden, dwa czy góra trzy razy a potem nie wierze i mamy po serwie. Dobrze jest jak jest - ja nie narzekamKerrigan - Czw 22 Lut, 2007 08:14 Heh, kupic dobry serwer to jakby jedna dwudziesta (albo i mniej) sprawy - wykupic lacze ZA porzadne lacza niestety trzeba porzadnie zaplacic. A jest o cyzm myslec - bo na calosc efektu wygodnej gry sklada sie wiele elementow - np ilosc i jakosc lacz do poszczegolnych Providerow Ogolnoposkich. Tutaj przewage naturalna maja oczywiscie duze sieci (typu Aster City czy Autocom) poniewaz musza miec juz "z defaultu" w miare sensowne polaczenia ze swiatem
Z wlasnego podworka wiem ze nieraz nawet takie rozwiazania jak lacza wyzej wspomnianych firm nie sa wystarczajace zeby zadowolic wszystkich... I sa narzekania na pingi albo na choki itp. Osobiscie nie zauwazylem jakichs specjalnych negatywnych skokow na bydzi - choc moze nie jestem w pelni miarodajny bo gram zwykle w nocy (poznym wieczorem) Niemniej ze darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada - macie niezle lacze i fajny serwer - imho jest z czego sie cieszyc !
Pozdrawiamspree - Czw 22 Lut, 2007 14:04
teczufka napisał/a:
Jak widzicie ucielismy wszystko co tylko sie dalo od strony naszego serwera. Zrozumcie ze lacze jest dzierzawione za darmo od firmy TELSTEN, doputy oni nie poprawia jakosci na laczach nic nie moge zrobic.
Zgadzam się z Teczką.
Rada Starszych zrobilła chyba wszystko co mogła z serwerem, teraz tylko modlic się o lącze. domeztoz - Pon 12 Mar, 2007 16:25 wy tez macie loss 20 na serverze
widze ze jest juz 16 slotow a i tak to nie pomaga... lagi sa, cieszy mnie tylko ze server robi sie bardziej TP lepiej 16 niz 19/18
EDit: 200 post qBert - Pon 12 Mar, 2007 17:38 Są lagi, loss, choke... Ale nie ma co się nad tym tematem nawet rozwodzić... Telsten wal w (wiecie co ) i dlatego tak jest. B2 off, HLTV off, 2 sloty off. Chyba nic się nie da zrobić...
EDIT: 700 post teczufka - Pon 12 Mar, 2007 17:39 Dwa sloty ukryte
Bo jak byscie admini wchodzili?
(admin+hltv)domeztoz - Pon 12 Mar, 2007 18:14 a nie mozecie jakos z nimi pogadac... postraszyc... co kolwiek, bo ile mozna
jak mam problem z netem to dzwonie do neo i juz nawet sie nie przedstawiam bo mnie znaja hehe. i zawsze zaczynam rozmowe tak samo, mowie srogim glosem ze zerwe umowe a oni udaja ze sie boja... a i tak wiedza ze nie zerwe, bo w mojej wiosce nie ma innego neta niz neo, ale zawsze to czlowiek czuje sie taki podbudowany, wazniejszy jak kogos postraszy