To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Nasze Paszcze :D

KsiazeBolesci - Pią 30 Cze, 2006 02:39
Temat postu: No mata, a co mi tam.
A to ja : :mrgreen:

http://preview.daftowicz....1/HPIM0672.html

a tu w pracy: ;)

http://preview.daftowicz....1/HPIM0653.html

Melepeta - Pią 30 Cze, 2006 06:20

kurde ile my mamy tych kucharzy na servie :o dobrą impre by się zrobiło <lol2>

[ Dodano: Pią 30 Cze, 2006 07:21 ]
KURCZE Solid jaki Don Juan :D jescze czarne okularki i niezła ukraińska mafia :P

.:Solid_Snake:. - Pią 30 Cze, 2006 09:26

Melepeta napisał/a:
KURCZE Solid jaki Don Juan :D jescze czarne okularki i niezła ukraińska mafia :P

nie fikaj, bo z Jevrejem "betą" podjedziem i do lasu Ci leżak podziemy pojedziemy zrobić :faja: :hahaha:

bukers - Pią 30 Cze, 2006 12:03

HHEH ja tez troche kucharze ale tylko na wlasne potrzeby ale powiem szczerze, ze kucharzem moglbym byc ;p
Baby maja ze mna dobrze ;) ))

WOJTAS - Pią 30 Cze, 2006 12:34

Ach ci kucharze :P Ja teraz do szkoly kucharskiej ide heheheh i tez bede doooobrym kucharzem i kobiety nie beda mialy ze mna zle :D :D:D :faja:
WEGier - Pią 30 Cze, 2006 12:46

odkąd zamieszkałem z babą to zostałem specjalistą od kuchni włoskiej ALE dam wam dobrą radę - nie pokazujcie tym krwiopijczynią że potraficie gotować bo sobie już wygrzejecie miejsce przy kuchni na stałe. Ok można czasem coś zrobić ale moim przykładem trzeba czasem ostro przesolić albo przypalić (oczywiście jej porcję, wasza ma być ok ale nie dawać jej spróbować!) żeby się nie było takim wspaniałym cookmajstrem
WOJTAS - Pią 30 Cze, 2006 12:55

hahahahaah moze zalozmy temat o gotowaniu :P i tam bedziemy o tych sprawach soebie gawedzic :hahaha:
bukers - Sob 01 Lip, 2006 10:13

boshe ja jeszcze nigdy nie mailem dziewczyny, która potrafila by gotować! To już nie te czasy chyba ;p Ale w małżeństwie wszystkiego trzeba sie nauczyć :E
$w!ezak - Pon 03 Lip, 2006 19:55

heheh ja też jestem przyszłym kucharzem :D
potek - Pon 10 Lip, 2006 10:30

doobra to ja też