To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - Bydzia i lagoza

potek - Pon 12 Mar, 2007 18:15

czyli pozostaje czekać aż telsten zacznie lepiej działać :)
bo łącze jest za free :]

teczufka - Pon 12 Mar, 2007 18:16

Poraz ktory mam cytowac?
teczufka napisał/a:
dzierzawione za darmo

qBert - Pon 19 Mar, 2007 20:12

żarty się skończyły - pingi 200 i na serwerze 4 osoby. TRZEBA działać coś bo inaczej R.I.P. bydzia... :x :/
nappy - Pon 19 Mar, 2007 21:07

teczufka napisał/a:
Poraz ktory mam cytowac?
teczufka napisał/a:
dzierzawione za darmo

No i niby jesli cos jest za darmo, to trzeba sie tego kurczowo trzymac? Solid Was wyznaczyl, to teraz uporajcie sie z problemem. Mozna ruszyc tylek gdziekolwiek, popytac, pogadac. Moze nawet Nowik w elektroniku by sie co do lacza dogadal (taa, wiem wiem nowis, nie da rady :D ). Ale jest masa miejsc, gdzie moze i by dalo rade to podlaczyc (UTP?).

potek - Pon 19 Mar, 2007 21:28

No pingi są, ale łacze za free narazie pozostaje czekac :( .
teczufka - Pon 19 Mar, 2007 23:45

nappy napisał/a:
No i niby jesli cos jest za darmo, to trzeba sie tego kurczowo trzymac? Solid Was wyznaczyl, to teraz uporajcie sie z problemem. Mozna ruszyc tylek gdziekolwiek, popytac, pogadac. Moze nawet Nowik w elektroniku by sie co do lacza dogadal (taa, wiem wiem nowis, nie da rady :D ). Ale jest masa miejsc, gdzie moze i by dalo rade to podlaczyc (UTP?).
TELSTEN dzien w dzien stoi przy UTP, a ja wychodze przed poludniem wracam po 23 czyli w godzinach kiedy TELSTEN (czy jakakolwiek firma) ma wlaczona automatyczna sekretarke, ktora odsluchuje sekretarka nie kumajaca nic n/t sieci komputerowej
ciasteczkowy - Wto 20 Mar, 2007 15:03

Nappy przecież jesteś z Bydgoszczy masz rangę VIPA więc możesz także pomóc w tej sprawie a nie tylko narzekać potrafisz.
Masz pewnie większą siłę przebicia w telstenie niż Nowik czy Teczka więc może coś zdziałasz.
Myślę że nikt nie będzie miał nic przeciwko jeśli przyczynisz się do poprawy sytuacji.

nappy - Wto 20 Mar, 2007 15:35

ciasteczkowy napisał/a:
Nappy przecież jesteś z Bydgoszczy masz rangę VIPA więc możesz także pomóc w tej sprawie a nie tylko narzekać potrafisz.
Masz pewnie większą siłę przebicia w telstenie niż Nowik czy Teczka więc może coś zdziałasz.
Myślę że nikt nie będzie miał nic przeciwko jeśli przyczynisz się do poprawy sytuacji.

Jasne, spoko ! :) Mam pare miejsc, w ktorych pewnie by przyjeli maszyne (bo serwer cs'a az tak wielkiego ruchu nie generuje). No ale po co pytam, bedzie tak jak z forum - postawie i... spier*laj :) Dla niektorych nie warto po prostu cos robic.

Z jakiegos powodu to jednak WY jestescie 'SAB' a nie ja, wiec ?

ciasteczkowy - Wto 20 Mar, 2007 15:41

Więc nie jęcz
nappy - Wto 20 Mar, 2007 15:55

HAHAHAHAHAHA, no prawda lepiej miec ta range za wszelka cene i zabic taki fajny serwer, calkiem jak terazniejsza wladza :D