btw zapomnialem ze melon gra... a ten zawsze kombo smierci 'w'+'fire1'Sinecod - Czw 10 Lip, 2008 15:19 kurde ...bylem w 10 roznych komputerowych ... w saturnach ...zostal mi jeszcze media market i nie moge dostac tego majkrofona !
aaaaaa kyryry - Czw 10 Lip, 2008 15:41 To kiedy zaczynamy :>foXx - Czw 10 Lip, 2008 16:31 sztywne terminy? czy kazdy sie dogaduje? i np. ustalamy ze do soboty maja byc rozegrane mecze pierwszej rundy?adaxdk - Czw 10 Lip, 2008 16:45 sztywno , a jak nie bedzie pasowalo to sie dogada ...foXx - Czw 10 Lip, 2008 16:50 TEAM A - dmz , RazeL , x0x :p
TEAM B - ritarded l. , foXx , neverling~
TEAM C - Fabi , Jck , MIKAS
TEAM D - Rider , Melon , bamc
TEAM E - Yahu , Kojot , (O-o)`Just kill me.
TEAM F - -I.G.L.A.X.- , alkoman aka bdd , Sinecod
TEAM G - Potek , Szczubel , Aqq
TEAM H - Qbert , w0mbat , kyryry.
Druzyny takie jak rozlosowal iglax, zmienilem tylko z cyferek na literki I tak po "oficjalnym losowaniu" (przeze mnie ) wyszlo ze gramy takimi parami:
Teraz kwestia serwer i vt/ts, ma ktos?adaxdk - Czw 10 Lip, 2008 16:55 TEAM E - Yahu , Kojot , (O-o)`Just kill me.
VS
TEAM B - ritarded l. , foXx , neverling~
no tosz proste ze wygramy,
- ritarded l. -- jak sama nazwa wskazuje
- foXx - zawitam do gragówki odłacze mu internet.
- neverling~ - sam nie wygra foXx - Czw 10 Lip, 2008 16:56 ja tam bartka od was przekupie i wygramy adaxdk - Czw 10 Lip, 2008 16:58 Dobrze podajcie jeszcze tylko ip servów, nicki sedziów, i daty spotkan ... ja ide trenowac w lesie uniki. domeztoz - Czw 10 Lip, 2008 17:11 ok ok ale ja musze znac godzine meczu z wyprzedzeniem... zeby nie bylo ze cos tam