CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - To Mnie wlasnie irytuje..
Sinecod - Czw 19 Lut, 2009 16:39
WEGier napisał/a:
krakowa
Ty wez sie tam zony pilnuj bo przyjade na ta twoja wioske
wegnier mnie irytuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lydka - Czw 19 Lut, 2009 16:51 chemia Fabi - Czw 19 Lut, 2009 18:19 chemia jest łatwa...
Irytują mnie dzieci fotki pe el,nk,które piszą swoim słitaśnym językiem.Sinecod - Czw 19 Lut, 2009 18:49 Irytuja mnie ludzie ktorych irytuja
Fabi napisał/a:
dzieci fotki pe el,nk,które piszą swoim słitaśnym językiem.
bamc - Czw 19 Lut, 2009 19:01
Fabi napisał/a:
chemia jest łatwa...
Irytują mnie dzieci fotki pe el,nk,które piszą swoim słitaśnym językiem.
to po uj rano chciales linka do mojego konta?lydka - Czw 19 Lut, 2009 19:08
bamc napisał/a:
Fabi napisał/a:
chemia jest łatwa...
to po uj rano chciales linka do mojego konta?
irytuje mnie to ,ze mam 2mies do egzaminu ktory decyduje o liceum ... liceum decyduje o studiach... studia decyduja o pracy lub o nastepnych studiach ... a praca o tym cz przeżyje jakoś to życie o,OFabi - Czw 19 Lut, 2009 19:32
bamc napisał/a:
Fabi napisał/a:
chemia jest łatwa...
Chciałem dłużej pospać, a Twoja brzydka twarz pomogłaby w tym...
lydka napisał/a:
bamc napisał/a:
Fabi napisał/a:
chemia jest łatwa...
irytuje mnie to ,ze mam 2mies do egzaminu ktory decyduje o liceum ... liceum decyduje o studiach... studia decyduja o pracy lub o nastepnych studiach ... a praca o tym cz przeżyje jakoś to życie o,O
Irytuje mnie to,że dzieci panikują przed tym "strasznym" egzaminem gimnazjalnym,który ja olałemadaxdk - Czw 19 Lut, 2009 22:40
lydka napisał/a:
irytuje mnie to ,ze mam 2mies do egzaminu ktory decyduje o liceum ... liceum decyduje o studiach... studia decyduja o pracy lub o nastepnych studiach ... a praca o tym cz przeżyje jakoś to życie o,O
irytuja mnie ludzie którzy tak myślą ... przeciez wystarczy miec znajomości....lydka - Czw 19 Lut, 2009 22:49
adaxdk napisał/a:
ydka napisał/a:
irytuja mnie ludzie którzy tak myślą ... przeciez wystarczy miec znajomości....
nie zawsze (ale napewno trzeba miec)
irytuje mnie just i fabi mysla ze zycie jest proste a wcale nie jest psychic - Pią 20 Lut, 2009 03:58 Po co sie martwic, w zyciu trzeba sie wyluzowac
ostatnio stalo sie to moim mottem i mam w d.. wszystko co stwarza mi problemy
za duzo ich i mi sie znudzilo