A propo japonki_metroemo_pi**uś style. Ostatnio bujam się nowym światem z koleżanką i przetacza się masa lansiarzy w rureczkach, grzyweczkach, japoneczkach itd. No i pytam się:
-Słuchaj, dlaczego dziewczyny lubią takie pi***y tragiczne?
-Mmm, nie wiem. Pewnie dlatego, że z takim to można pójść do klubu, pokazać się.
-A co ze mną to nie można?
-Nie.
-A co można?
-Z tobą można być na poważnie. Bo facet powinien być z lasu
No i ja się będę tego trzymał. Sinecod - Pon 08 Wrz, 2008 09:05
P-C P-K napisał/a:
HAHAHAHAHAHAHAHA padlem Puma - Czw 11 Wrz, 2008 07:32 Moj promyczek zdjecie z teraz
A propo japonki_metroemo_pi**uś style. Ostatnio bujam się nowym światem z koleżanką i przetacza się masa lansiarzy w rureczkach, grzyweczkach, japoneczkach itd. No i pytam się:
-Słuchaj, dlaczego dziewczyny lubią takie pi***y tragiczne?
-Mmm, nie wiem. Pewnie dlatego, że z takim to można pójść do klubu, pokazać się.
-A co ze mną to nie można?
-Nie.
-A co można?
No i ja się będę tego trzymał.
Sposób w jaki dana osoba się ubiera nie świadczy o jej osobowości? Masz jakieś ale, mów, przyrzekam uroczyście,jeśli tylko masz ochotę,uzbieram na bilet, przyjadę do Ciebie i możemy się po na pier da lać.Puma - Czw 11 Wrz, 2008 08:31 Bo nie mala koJOt - Czw 11 Wrz, 2008 09:53
no. 10 napisał/a:
Sposób w jaki dana osoba się ubiera nie świadczy o jej osobowości? Masz jakieś ale, mów, przyrzekam uroczyście,jeśli tylko masz ochotę,uzbieram na bilet, przyjadę do Ciebie i możemy się po na pier da lać.
Ahahahaha leze. i teraz ponownie cytat.
Cytat:
Sposób w jaki dana osoba się ubiera nie świadczy o jej osobowości