ja myslelm ze on metroseksualny jest ale zeby on gejem :oAqq - Wto 18 Lis, 2008 17:18 Moras jak sie pochwalil no. 10 - Wto 18 Lis, 2008 17:25 lat 15 minęło i moras sobie kogoś znalazł na naszej klasie pewnienappy - Śro 19 Lis, 2008 07:59 moras laski na tibie wyrywasz? :Obamc - Śro 19 Lis, 2008 09:28
nappy napisał/a:
moras laski na tibie wyrywasz? :O
na tibi nie na tibie no. 10 - Pią 21 Lis, 2008 18:24
foXx napisał/a:
Chyba tematy pomyliliscie, to jest topic "Nasz Paszcze", a nie kolko rozancowe.
NIE OFF TOPOWAC !
Polac mu.
Zrob ktos moze update do tematu http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=7407 , bo czasem zeby zobaczyc jakas paszcze musze przebranac przez 2-6 strony komentarzy typu tibia peel zal peel itpWEGier - Pią 21 Lis, 2008 20:30 jeszcze raz zobacze off topic typu
ogame
co to jest ogame?
kim on jest
po co on jest
jestes metro?
wyskocz na suty
ogame to jest serial?
TO NORMALNIE WAS POGRYZE!!!!!!!!!!!!!!11 rozumiem mały offtop jaki był wcześniej, zgryźliwe docinki albo polewka ale nie jakieś rozwodzenie o dupie marynie ........ jak wcześniej zapowiadałem w fuuny pics tak teraz mówie : jak zobaczę takie PIER%^%^% w tym temacie, w filmach, kawałach, zdjęciach czy KAŻDYM INNYM przysięgam że was wszystkich poczęstuję +1 ..... rozumiem dział - OT ale wszystko ma swoje granice............ gorzej niż ruskie przekupy na stadionie 10lecia [*]lydka - Pią 21 Lis, 2008 23:00 no to moje pierwsze fotki na bydzi sa niektore (wszyskie ) głupie ale co tam xP