CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
WOJTAS - Wto 09 Gru, 2008 16:58 ej puma nie jest tak zle z tymi wlosami :DDDPuma - Wto 09 Gru, 2008 17:25 Bo one na zdjeciu tylko sa czerwone ! a tak to sa rozoweeee WOJTAS - Wto 09 Gru, 2008 18:07 tak czy siak nie zmienia to faktu ZE NIE JEST TAK ZLE ! :DDDSinecod - Wto 09 Gru, 2008 18:14 to moze byc gorzej?!Uczulony` - Wto 09 Gru, 2008 19:44 ty ja dzis widzialem kolesia co wygladal jak z lat 80 i mial moze z 16 lat :O
cos mniej wiecej polaczenie kolesia z filmu wayne's world z tym
http://images.google.pl/i...ficial%26sa%3DG
updateted
inventura w firmie
liczylem chipsy maczugi starfoodsa takie male 35 g :F
tutaj chipsy lays stix a po lewej cala ekipa lezy i sie smiej z nas ze robimy bo bylo juz po polnocy grubo
a tu moje kolezanki z pracy katarzyna karolina i na 2 zdjeciu karolina katarzyna
a teraz pijackie zdjecia z imprezy swiatecznej
smiejes sie z kierownika ktory walil w ... pijac kielicha na 5 lykow
tutaj juz sie bardziej rozluznilem sobieska i zdjalem marynare tutaj cos robimy ale nie pamietam
tu juz bardziej rozluzniony sobieska i chyba do tego kawalku
Bo ja tanczyc chce hmm ciekawe co tam za roza jest
tutaj sie zamyslilem
i sytuacja po imprezie , poszedlem do baru do kumpli w gajerku z koszula wywalona ze spodni z fjaka w gembie lapami w kieszieni wpdam do baru siema siema z kumplami , patrze a tu jakas nie wiasta siedzi w lozy , no to kulturka witam szanowna pania
zaczelismy grac w lotki cuthrouta czy jakos tak, i kumpel chlopak niewiasty zauwazyl ze monia siedzi taka samotna nie ma z kim pogadac, na to ja wyjezdzam z textem
Grasz w csa ? Nie ? To nie mamy o czym gadac a do domu to wezem takim wracalem ze 2 pasmowka byla za mala domeztoz - Wto 30 Gru, 2008 12:36 pierwsze foty to nasuwaja wniosek ze w wiosce elfów pracujesz...
jak by do twojego pracodawcy dotarlo... te lezenie na paletach
pjonta od dolu dobra tylko cos z ta reka nie tak... za duzo palcow. ja bym jeden zostawil.
tyyyyy ale trzecia od dolu to tak jakbys byl gdzies pod stolem i nagle szybko sie wyprostowal do zdjecia i zapomnial 'po robocie' usta normalnie ulozyc.orion151 - ¦ro 31 Gru, 2008 15:25 moja mordka
sidney - ¦ro 31 Gru, 2008 19:38
pije tanie piwo z biedrony za 2 zeta...mleko to to nie jest
Uczulony` - Czw 01 Sty, 2009 10:39 to ja jeszcze o 3:57
a pozniej nie pamietam
z trulem sie aboslutem gruszkowym, soplica , smirnofem, jakies szampanem, a na koniec jescze pamietam basynta walilismy,WEGier - Czw 01 Sty, 2009 11:05 siaki¶ taki¶ jeste¶ rozmazany .... ale pewnie to tylko wina aparatu