To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Nasze Paszcze :D

WOJTAS - Czw 08 Sty, 2009 22:27

fakt snowboard to dobra sprawa ale trzeba sie przyzwyczaic do tego ze masz zlaczone obie nogi :D i nie mozesz nimi nic zrobic :P najgorsze sa gleby jak zlapiesz zewnetrzna krawedz :D boli dupsko po takich upadkach :P
bamc - Czw 08 Sty, 2009 22:30

ja mam takiego wielkiego siniola ze myslalelm ze poslada beda amputowac :o
WOJTAS - Czw 08 Sty, 2009 22:37

ja tak raz zlapalem krawedz... tak mnie wbilo w glebe dupalem ze myslalem ze mi sie polamalo pupsko od srodka :D
foXx - Czw 08 Sty, 2009 22:42

dlatego wole narty ;) ale szczerze chcialbym na snowboardzie sprobowac, tylko jakos nie moge sie przelamac :P
bamc - Czw 08 Sty, 2009 22:52

najwazniejsze to sie nie zrazac i przełamać bariere lęku przed upadkiem :D
neverling~ - Czw 08 Sty, 2009 23:51

Snowboard - nie ma lepszej zabawy :D bez porównania do nart :D
Fakt, początki są bolesne. Polecam poduszkę w gacie! :D

ritarded l. - Pią 09 Sty, 2009 00:59

najwazniejsze to kupic ochraniacze na nadgarstki, jesli jest sie poczatkujacym
WOJTAS - Pią 09 Sty, 2009 02:20

true poduszka i ochraniacze na nadgarstki :) ) i mozna jezdzic :D
ritarded l. - Pią 09 Sty, 2009 09:11

aha i nie radze od razu probowac na hopki :D hopki bedziecie mieli zanim nauczycie sie krawedziowac :D
qBert - Pią 09 Sty, 2009 17:29

Co do ochraniaczy to wiesz jak to jest. 2 lata temu kupowałem rękawice dla dziewczyny - początkującej. Pytałem o takie z usztywniaczami. Właściciel sklepu, jegomość w sile wieku, od 20 lat jeździ na desce i organizuje obozy dla dzieciarni. Powiedział mi wprost. Jak ktoś ma sobie łapę złamać to żeby mu 2 deski przywiązać to i tak to zrobi.
Miał w swojej "karierze" gości z ochraniaczami którzy łamali rękę tak, że kość wychodziła im bokiem. Tak więc albo zabetonować kompletnie ręce albo nauczyć się upadać.
Interesowałem się kiedyś mocniej sprawą i miałem zamiar zrobić nawet instruktora.
Miałem jakiś tam znajomych którzy już mieli i oni lekcję zaczynali od nauki upadania.
A kto jest pierdoła to łapę w gipsie mieć będzie :jezyk: