CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
WOJTAS - Czw 08 Sty, 2009 22:27 fakt snowboard to dobra sprawa ale trzeba sie przyzwyczaic do tego ze masz zlaczone obie nogi i nie mozesz nimi nic zrobic najgorsze sa gleby jak zlapiesz zewnetrzna krawedz boli dupsko po takich upadkach bamc - Czw 08 Sty, 2009 22:30 ja mam takiego wielkiego siniola ze myslalelm ze poslada beda amputowac :oWOJTAS - Czw 08 Sty, 2009 22:37 ja tak raz zlapalem krawedz... tak mnie wbilo w glebe dupalem ze myslalem ze mi sie polamalo pupsko od srodka foXx - Czw 08 Sty, 2009 22:42 dlatego wole narty ale szczerze chcialbym na snowboardzie sprobowac, tylko jakos nie moge sie przelamac bamc - Czw 08 Sty, 2009 22:52 najwazniejsze to sie nie zrazac i przełamać bariere lęku przed upadkiem neverling~ - Czw 08 Sty, 2009 23:51 Snowboard - nie ma lepszej zabawy bez porównania do nart
Fakt, początki są bolesne. Polecam poduszkę w gacie! ritarded l. - Pią 09 Sty, 2009 00:59 najwazniejsze to kupic ochraniacze na nadgarstki, jesli jest sie poczatkujacymWOJTAS - Pią 09 Sty, 2009 02:20 true poduszka i ochraniacze na nadgarstki ) i mozna jezdzic ritarded l. - Pią 09 Sty, 2009 09:11 aha i nie radze od razu probowac na hopki hopki bedziecie mieli zanim nauczycie sie krawedziowac qBert - Pią 09 Sty, 2009 17:29 Co do ochraniaczy to wiesz jak to jest. 2 lata temu kupowałem rękawice dla dziewczyny - początkującej. Pytałem o takie z usztywniaczami. Właściciel sklepu, jegomość w sile wieku, od 20 lat jeździ na desce i organizuje obozy dla dzieciarni. Powiedział mi wprost. Jak ktoś ma sobie łapę złamać to żeby mu 2 deski przywiązać to i tak to zrobi.
Miał w swojej "karierze" gości z ochraniaczami którzy łamali rękę tak, że kość wychodziła im bokiem. Tak więc albo zabetonować kompletnie ręce albo nauczyć się upadać.
Interesowałem się kiedyś mocniej sprawą i miałem zamiar zrobić nawet instruktora.
Miałem jakiś tam znajomych którzy już mieli i oni lekcję zaczynali od nauki upadania.
A kto jest pierdoła to łapę w gipsie mieć będzie