CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
oLKa - Pią 09 Sty, 2009 18:47 Ja rok temu pierwszego dnia wyjazdu złamałam sobie rękę na desce ^^ co mi nie przeszkadzało później w nauce skakania Na szczęście druga ręka została w całości.
no i w tym roku kupiłam rękawice z usztywnieniami. Może rzeczywiście nie jest to jakaś wielka ochrona, ale myślę że trochę pomaga. Wydaje mi się , że gdybym miała rok temu takie rękawice, to może ręka by cała została, bo upadek był bardzo delikatny w sumie ...
Także najlepiej upadać nie podkładając rąk jakoś na ramie chyba najlepiej...neverling~ - Pią 09 Sty, 2009 19:13 Ja osobiście jeżdżę bez ochraniaczy aczkolwiek polecam jeszcze zaopatrzyć się w najtańsze ochraniacze na kolana 20 upadek na twardy śnieg kolanami jest bolesny. Jak już mamy obite nadgarstki, kolana, ramiona itd. to nie koncentrujemy się na jeździe tylko na tym żeby się nie wypieprzyć Jazda w tedy się robi nie przyjemna i stresująca
Kiedy jakiś zlot? ritarded l. - Pią 09 Sty, 2009 19:17 ofkoz qb racja. ale zwykle ladujac na twarz podpierasz sie nadgarstkiem w jakis sposob. nie jest to ochraniacz na zlamania, tylko rozklada upadek na wieksza powierzchnie, zmniejszajac mozliwosc skrecenia.adaxdk - Pon 26 Sty, 2009 17:08 http://www.poranny.pl/app...arams=Itemnr=29 Aqq - Pon 26 Sty, 2009 21:36