CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
BABCIA - Wto 29 Sie, 2006 16:38 a to ja dzisiejsze
foXx - Wto 29 Sie, 2006 19:58 BABCIA który to ty ? ^^ bukers - Śro 30 Sie, 2006 21:16 ten po lewej to chyba olbek ale na soqu jedzie sam sie do tego przyznawal!WEGier - Śro 06 Wrz, 2006 09:01 tak obiecałem zapodaje zdjątka z arabowa (czyt. Tunezji)
1. Striptis (po polskiemu) w trakcie, na arabaskiej dyskotece, zapomnianej przez allaha
[img][/img]
2. Moja armatka
[img][/img]
3. Moje babsko (ta sama co zawsze znajduje tysiące pytań i tysiące prośb zawsze wtedy kiedy gram )
[img][/img]
4. Znowu my pod arabską sosenką
[img][/img]
5. Tak właśnie te kmioty dbają o samochody (na zdjęciach Masseratti, tylko musiałem kury przegonić bo sobie zrobiły z niego kórnik)
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
6. Tak wyglądają ludzie po nadużyciu Absynthion (obrzydliwe zielone coś o smaku NeoAngin) - halunów nie było ale jakoś tak dziwnie - resztę zdjęć z tej imprezy pokazać nie mogę - za niska średnia wiekowa, mógłbym wam skrzywić psychikę
[img][/img]qBert - Śro 06 Wrz, 2006 10:20 Mam identyczne spodenki jak Ty, tylko ze czerwone Azrael - Śro 06 Wrz, 2006 12:30 WEGier co robisz z tym działem??? tam sie powinno wkładać lont a nie ....WEGier - Śro 06 Wrz, 2006 12:53
Azrael napisał/a:
WEGier co robisz z tym działem??? tam sie powinno wkładać lont a nie ....
no właśnie wkładałem swój loncik
Qbert - no widzisz mamy kolejny powód aby się napić Azrael - Śro 06 Wrz, 2006 13:03 OMG co ten Absynthion robi z ludzi...
Paniena obok a ty męczysz to żelastwo qBert - Śro 06 Wrz, 2006 13:18 WEGier jak tylko bedziesz w Wawie to mozemy sie napic... A co do Absyntu, mozna go kupic w Czechach... Moja dziewczyna ma jeszcze gdzies butelke tego trunku... 80voltow ma... Ale wali troche jakimis ziolami... A ja nie przepadam za tym (przepraszam was drodzy bydziowi pijacy, ale balsam sie w to wlicza )WEGier - Śro 06 Wrz, 2006 13:20
qBert napisał/a:
WEGier jak tylko bedziesz w Wawie to mozemy sie napic... A co do Absyntu, mozna go kupic w Czechach... Moja dziewczyna ma jeszcze gdzies butelke tego trunku... 80voltow ma... Ale wali troche jakimis ziolami... A ja nie przepadam za tym (przepraszam was drodzy bydziowi pijacy, ale balsam sie w to wlicza )