To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - tymczasowe obgadanie 'turnieju'

ritarded l. - Pią 11 Lip, 2008 13:39

mozna aktywowac plugin wymuszajacy ping, max rate i inerpy. 16 bit jakos sie przezyje
WOJTAS - Pią 11 Lip, 2008 13:49

nie no da rade na 16 grac zeby nie widziec przez smoka... max_smokepufs na 40 i dupa nic przez smoka nie widac :P
domeztoz - Pią 11 Lip, 2008 14:08

rozumiem ze do rozpoczecia brakuje nam tylko servera... w jakiej gramy kolejnosci?
potek - Pią 11 Lip, 2008 14:12

po kolei jak w drabince ;) jak komuś nie pasuje termin to lecimy następny mecz. Tak chyba będzie najlepiej.

a bydzia cw się nie nadaje?

domeztoz - Pią 11 Lip, 2008 14:15

ponoc lagi sa... nie wiem nie gralem tam. zeby byl juz server to mozna by ustalic date meczu...
tryvial - Pią 11 Lip, 2008 14:20

qBert napisał/a:
wystarczy hltv zamówić...

nie znam sie dokladnie na tym, ale jak gralismy swego czasu u mnie w firmie - na lanie - to postawienie hltv nie stanowilo problemu

Sinecod - Pią 11 Lip, 2008 14:43

a ja nadal nie moge dostac tego cholernego mikrofona
jaszny gwint cholera mac!

tyle tych stron ze nie moge znalezc osob rezerwowoych bo alkmonam .. szkoda gadac :)

potek - Sob 12 Lip, 2008 07:35

dobra mam teamspeaka stałego ;)

cs-ts.multigaming.pl:27016
pokój: 75 potec cs
pass TPWC ;] można testować

I mam jeszcze jedno pytanie... jak na bydzi cw są lagi jak na b{1} ich nie ma, a serwy są na tym samym łączu?

domeztoz - Sob 12 Lip, 2008 09:54

qBert napisał/a:
Są lagi, zapewniam Cię.

foxx pisal zeby wejsc i sprawdzic czy sa lagi czy nie i jak sie gra... wiec moze na dzisiaj mozna by zdjac pw z servera i mozna by sobie wchodzic i grac.

mozliwe ze jak b1 jest pelny a na b2 bedzie gralo 6 osob+hltv to beda lagi... ale trzeba sprawdzic koniecznie

ritarded l. - Sob 12 Lip, 2008 10:14

moze zmniejszyc sloty na b1, albo zagrac na b1 z haslem ?