CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - tymczasowe obgadanie 'turnieju'
w0mbat - Nie 13 Lip, 2008 21:21
Fabi napisał/a:
ustalenie godziny, dni potyczek
poprosil bym conajmniej z jednodniowym wyprzedzeniem-I.G.L.A.X.- - Nie 13 Lip, 2008 21:50
w0mbat napisał/a:
Fabi napisał/a:
ustalenie godziny, dni potyczek
poprosil bym conajmniej z jednodniowym wyprzedzeniem
A ja tygodniowym Fabi - Nie 13 Lip, 2008 22:38 nie no z jedno,dwu dniowym chyba starczy..ja prosiłbym rozegrać to przed 21 lipca bo wyjezdzamwzr - Pon 14 Lip, 2008 00:04
domeztoz napisał/a:
omg moras z tego co wyczytalem odpada i pow pow tez...ludzie... jak wiecie ze gdzies bedziecie jachac na wakacje to po co ten cyrk...
btw. ja sie nie zapisywalem wiec nie kumam oburzenia a po 2 juz wrocilem ;pWEGier - Pon 14 Lip, 2008 08:22 ja myślałem że serwer to priorytet i że nie organizowalibyście nic bez serwa
gadałem z teczką - może wam coś załatwi jak tylko mu załączą neta - kiedy? bliżej nie określone, nawet to czy jest dalej czy bliżej do neta.
Od B1 reNce precz .... nie ma nawet takiej opcji choćby mnie o to prosił sam "Dalej Lama"
kombinujcie serw bo zaraz wszystkim odejdzie ochota na rozgrywki domeztoz - Pon 14 Lip, 2008 13:04 ja sie do b1 niemieszam... ale warto by wejsc jednak na bcw i zagrac!potek - Pon 14 Lip, 2008 13:10 Się uparłem tej bydzi cw... ale jak nie mozna tam grać to po co jest ten serwer? mysle ze warto spróbować i zobaczyc jak sie bedzie zachowywac jak będzie 6 osób na serwieadaxdk - Pon 14 Lip, 2008 13:36 ...
co tu wiecej pisac ... przypominam ze mam czas do 18 lipca .... foXx - Pon 14 Lip, 2008 14:33 pisalem od poczatku ze serwer trzeba zalatwic, ale ze nikt nie da rady, to takim tempem moze we wrzesniu zagramy x0x - Pon 14 Lip, 2008 15:52 jutro będę miał prawdopodobnie serwa znaczy brat i jak z nim zrobię można grać(trzeba wszystko powgrywać itp. tylko jak )