CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Neb
nowik - Śro 02 Mar, 2005 21:36 NAPPY jezeli ktos mowi cos przez mica to nie ma tego w logach ani nigdzie chyba ze na demku, natomiast co do saya to owszem jest to w logach ale Neb podobno wyzywal przez mica wiec z logow wyciagnac sie nie danappy - Śro 02 Mar, 2005 21:39
nowik napisał/a:
NAPPY jezeli ktos mowi cos przez mica to nie ma tego w logach ani nigdzie chyba ze na demku, natomiast co do saya to owszem jest to w logach ale Neb podobno wyzywal przez mica wiec z logow wyciagnac sie nie da
Wiem, że mica niema w logach Myślałem, że wyzywał go w say'u MuFin^ - Śro 02 Mar, 2005 23:06 Ja bym chciał aby mnie przeprosil publicznie i koniec tematu...
nie trzeba go k@r@ć [ każdemu sie moze wymsknąć ] Anonymous - Czw 03 Mar, 2005 01:01 o sprawach "innych serwerów" to nie to forum... wątek closed
o logach wiadomo, mick, nie ma dowodu.... closed
o demie... brak, a szkoda, bo to był by edyny dowów
cała sprawa mało wiarygodna, "kumpel powiedział przez TS", a ten kumpel to kto a jak wiele osób może potwierdzić to czemu nikt tego nie zrobi
jak dla mnie kwalifikuje się prawie na closed, ale poczekamy, może ktoś coś nowego wniesie do tematu sidney - Czw 03 Mar, 2005 14:13 Jak mozna robic afere o to ze ktos powiedzial do kogos ze ma nieźle nasrane we łbie o_O i to jeszcze po tym jak mufin oskarzal neba o jakis niby rasz. Weź o jakis duperel skarge skladasz. Neb sie wkurzyl ze go o rasz osadzasz nieslusznie i se tak powiedzial, a chyba niejestes dzieckiem zeby o taki tekst płakać.NEb. - Czw 03 Mar, 2005 14:54 Ehh dobra kryci sie nie bede klamac tez ale sluchaj...
Po pierwsze z ta akcja ze niby raszowalem... gram se wychodze z trupy a tu nagle 2 banie w czache Oo ja na to co jest ? a ty do mnie ze raszuje ja ci mowie ze to nie rasz bo znam strefy wkoncu mam tu adma... a ty cos tam dalej sie przybuzasz... potem T dostawalo wiec sie przenioslem... i cos tam znowuz zaczoles podajrze akire oskarzac ze raszowal chociaz tego nie robil i ty dalej swoje wiec ja powiedzalme przez mica " ale ten mufin ma chyba nasrane" i nie bylo tam zadnego innego przeklenistwa itp.
Wiec jesli cie to usatysfakcjonuje to sory za to....
btw. Vortex uwazaj komu dajesz kicki ritarded l. - Czw 03 Mar, 2005 15:13
NEb. napisał/a:
btw. Vortex uwazaj komu dajesz kicki
hyhy sorka
skoro juz naruszylismy ten problem: czemu mi amxmodmenu (w cfg: bind l amxmodmenu) po jakiejs sekundzie wylacza sie jesli nie nacisne cyferki?? przeszkadza mi to bardzo MuFin^ - Pią 04 Mar, 2005 12:07 ok mozna zamknąc...