To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - RASZE

lnk - Śro 23 Mar, 2005 19:49

No lupo ma racje ...bo ostatnio to tyle dalnow wlazi na serv i robją z serva ffa a jak powie sie ze raszują to udają
głupa i pytają sie czy to tp :hahaha:

Pozdro All :mrgreen:

_JFK_ - Śro 23 Mar, 2005 20:19

Jeżeli wszyscy bedziemy reagować za pomocą VOT`ów to moze cos wskuramy.
sokol - Śro 23 Mar, 2005 21:08

moze ja zapisze pare nr gg do admow z flagami na bany bo to faktycznie dobry pomysl ciastek ich przytemperuje :rotfl2:

no ale pare razy spotkalem sie z taka sytuacja ze 2 notorycznych raszerow sprawilo ze caly serwer a bylo nas z 14 nagle opustoszal :| :| :| :| :|

moze na tym wstepie po podlaczeniu do serwa niech pisze
,,Raszerze strzez sie !! oko wielkiego brata cie obserwoje"
:lol:

quit - Śro 23 Mar, 2005 21:43

A moze zamiast tego plugina pastuchy rozstawic :E Tylko co na to nasza Krofka powie
Atak serio to zawsze ktoś zraszuje nawet jak jest admin czy go niema ;)

_JFK_ - Czw 24 Mar, 2005 00:23

no to co najlepiej Twoim zdaniem nic nie robic?? No ale jak sie raszera podkabluje to ma kika :] A propo, ostatnio podkablowałem jednego, bo 2 x raszował, to zacząłl sie pluć inny gracz i wyzywac ze po co kabluje. No paranoja. I dla takiego też kika za obraze w złej sprawie dodatkowo takiej osobie. Sam nie lubie kablowania ale tutaj sie inaczej nie da.
Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 01:37

jak by ktoś nie zauważył to MOTD sie trochę zmienił na sulku, na bydzi juz mi sie nie chciało :P
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 20:08

te antyraszery to lamerska sprawa na serwie trzeba poprostu konsekwentnych adminow! :> ktorych czasami brakuje :> powinni siedziec na serwie i pilnowac nawet nie wchodzic w zbedne konwersacje poprostu kick! + kick +kick i ban jak dalej niedociera :> to najlepsze lekarstwo :> kick! :>
PozdroNaLagu! :faja:

ritarded l. - Pią 25 Mar, 2005 21:32

nie moge banowac :P
_JFK_ - Sob 26 Mar, 2005 10:33

RastamaN dlaczego lamerska??

Widzę że chyba nie grales nigdy na takis serwie gdzie jest to dobrze rozwiazane. Na fenix.katowice tak jest.

NIe ma z raszerami najmniejszego problemu a adminow tez czesto nie ma. A tak bede pisał nikami bo ile mozna wytrzymac:

5.3 -jak nie ma admina raszuje jak głupi. A weź mu cos powiedz . jak wchodzi admin to grzeczny jak baranek.
Cfaniakuje upierdliwy na maxa.

Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 11:33

RastamaN napisał/a:
te antyraszery to lamerska sprawa na serwie trzeba poprostu konsekwentnych adminow! :> ktorych czasami brakuje :> powinni siedziec na serwie i pilnowac nawet nie wchodzic w zbedne konwersacje poprostu kick! + kick +kick i ban jak dalej niedociera :> to najlepsze lekarstwo :> kick! :>
PozdroNaLagu! :faja:

Co Ty jestes normalny ?? :wow: Myslisz, ze adminowie, nie maja nic innego do roboty, nie pracuja nie ucza sie, tylko non stop graja?? Znajdz mi takiego czlowieka, co bedzie non topa, na serwie, to ja mu oddam swojego admina !! Zastanow sie co Ty piszesz