CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Proźba o odbanowanie !
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 12:27
potek napisał/a:
to racja ale chyba kazdy sie denerwuje jak ktos wejdzie pod celownik. mowie ze to sie wiecej nie powtórzy
ja się jeszcze nigdy z tego powodu nie zdenerwowałem... wogóle czemu takie coś miało by mnie zdenerwować
l3jm4 napisał/a:
potek radze odejsc od kompa .. pojsc na spacer do parku pokarmic golebie... bo widac gra ci nie sprzyja wyluzuj stringi to tylko gra ;x jak widac koles cie przeprosila a ty dalej go od **cenzura**.. wiec kara musi byc
oj widze coś w tej wypowiedzi wpływ przebywania z MinutMenem
ciasteczkowy napisał/a:
ale tak serio to kapeć ma racjie od kompa na spacer znajdz se dziewczyne aaalbo chłopaka obojętne co wolisz poposówaj troche i się wyluzujesz , trądzik ci zniknie
hmm to nei było dosyc miłe ciastek...
BuBeL napisał/a:
Kara musi byc ...
Lajma napisał/a:
kara musi byc
jasQ napisał/a:
popieram kara musi byc hehe
kara musi być ciasteczkowy - Nie 17 Kwi, 2005 12:41
Cytat:
hmm to nei było dosyc miłe ciastek
A czy miłe było wyzywanie przez Potka innego gracza, niech się wyluzuje chłopak no chyba że sexu nie lubicie Anonymous - Wto 19 Kwi, 2005 10:11 ciastek to też nie było miłe, ale "zło dobrem zwyciężaj" jak mawiał św. Franciszek potek - Śro 20 Kwi, 2005 20:42 Bog kazał wybaczac Anonymous - Czw 21 Kwi, 2005 22:56 potek przypomnij sie za dwa tygodnei to pomyslimypotek - Sob 23 Kwi, 2005 08:42 paczcie ile juz siedzie odbanujcie mnie nie bede juz
Vortex da mi kare na d2
[ Dodano: Sro 27 Kwi, 2005 08:58:55 ]
MiAłEm ZgŁoSiĆ SiĘ Za 2 TyGoDnIe ZeByŚcIe MnIe OdbAnOwAlI. I SiĘ ZgŁaSzAm !!!!!!!!!Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 11:02 jak od 20 do 28 są dwa tygodnie to ja chyba mam coś z głową bukers - Czw 28 Kwi, 2005 11:19 wiesz potek sobie policzyl od pierwszego posta Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 11:28 widze trzeba tak, przypomnij sie 4 maja potek - Śro 04 Maj, 2005 14:44 Przypominam sie !