To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - skarga na admina "minivrd"

.:Solid_Snake:. - Śro 27 Kwi, 2005 13:37

Skończcie off-topować.
bbl` - Śro 27 Kwi, 2005 13:54

Kolego sito - dostales odemnie kicki za rasz to po pierwsze.
Po drugie dostales za pyskowanie, nidosc ze nie znasz stref to jeszcze do mnie pyskowales ze to nie byl zaden rasz, ze mam cos z glowa :x .
Sito - STREFY :)
EOT!

.:Solid_Snake:. - Śro 27 Kwi, 2005 15:00

jeszcze dajcie godzine i date, tak okolo, to sie tego typa co za @ sie podawał zczai :)
bbl` - Śro 27 Kwi, 2005 15:05

.:Solid_Snake:. napisał/a:
jeszcze dajcie godzine i date, tak okolo, to sie tego typa co za @ sie podawał zczai :)

Ale sito co ty gadasz? Z tego co bylem na serverze to tylko widzialem jak ci zwracal uwage zebys nie raszowal i sie nie podawal za zadnego adma, zreszta moze tego nie widzialem lub nie bylo mnie - Niech H@ wyciagna logi :) .

minivrd - Śro 27 Kwi, 2005 15:55
Temat postu: ^^
O , nagle po 3 dniach uzytkowania na servie stalem sie adminem ktory kikuje niewinnych ludzi^^ pozdro sid czy jak ci tam , a tak wogole to nie wnioskuj wszystkiego pochopnie^^
Anonymous - Śro 27 Kwi, 2005 16:49

Sito jestes dziwny czlowiek :x napisales
"A JA WCALE NIE RASHOWALEM!!
gram w csa od 4 lat i wiem jak nalezy sie zachowywac i grac ale ten typ przechodzi sam siebie "
Jednak ja w towich slowach nie znajduje odrobiny prawdy
1. Ja wcale nie raszowalem - przejscie na de_nuke za dzwi te obok blaszaku ja bym nazwal raszem...

2.]Wiem jak nalezy sie zachowac i grac:
a)... a argumentowanie przekroczenie stref obowiazujacych na servie
"Chcialem sie tylko schowac i przeladowac bron" - ja nie wiem przedkim ty sie chciales schowac za dzwiami bo tam terro (byles w CT) nie bylo, no chyba ze przede mna bylem z toba razem w teamie :hahaha:

b)no chyba nie wiesz jak sie zachowac - bo w moim odczuciu osoba potrafiaca sie zachowac to osoba przestrzegajaca regulaminu i znajaca ten regulamin (w tym przypadku strefy) - a ty do takich nie nalezysz przynajmniiej na tym serverze[/i]

[c4]Sito - Śro 27 Kwi, 2005 22:10

enc... nie raszowalem!!!
po ok -1.30min gry wyszedlem za drzwi i wrocilem zeby przeladowac !
nie mialem sie gdzie schowac, nie zachodzilem nikogo od tylu poprostu musialem przeladowac.
o znalazl sie winny minivrd^^, to wy nie znacie swoich adminow?

Solid Snake , to bylo wczoraj ok godziny 13, zaraz po tym zalozylem konto u was na forum (e maila z aktywacja dostalem o 13-17)

"pozdro Sid czy jak ci tam" ^^ dobry szacunek dla graczy masz minivrd^^

kodik - Czw 28 Kwi, 2005 05:43
Temat postu: Re: skarga na admina "minivrd"
[c4]Sito napisał/a:
...porzepraszam ze tak gram^^

hahahhaha padłem :hahaha: :hahaha::hahaha: wez skoncz i nie opowiadaj nam jaki to ty nie jestes fajny ^^

Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 06:37

Najtrudniej jest sie przyznac do wlasnego bledu, kazdy bedzie twierdzil ze bylo inaczej tylko po to aby zachowac dobre imie. Ja widzialem ze na zegarze bylo 2:13 (lub cos kolo tego) :x
[c4]Sito - Czw 28 Kwi, 2005 08:07

enc po co sie udzielasz jak wogole nie wiesz o co chodzi? czy ja pisze do ciebie? pisze do solid snake zeby zbadal sprawe...
zreszta pisze jak bylo bo niby jaki mam interes zeby klamac?