CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Chcialem Sie poskarzyc i prosze o wyjasnienie!!
RastamaN - Sob 21 Maj, 2005 16:31 Wlasnie bylo cos multihack czy cos .. ale ja nawet nei zdazylem polaczyc sie na serwa... na sulka i to juz dano temu i dawalme juz na ten temat topic gdzies i mowilem ze nie mialem wtedy zadego multihacka bo nawet nie wiedzialem co to jest co bse mnie uswiadomil i mowilem ze to byla jakas pomylka --- > nie czituje!!! i sporo osob moze to potwierdzic.. ten ban z sulka byl za nic ..config czysty zadnych .dll i nie jestem bezczelny tylko bronie swojej racji.. dostalem za multihacka chociaz go nie mialem
w tym momencie chyba jestem zabetonowany i ban zostanie ... ale na bydzi nic nie zawinilem a to sa dwa inne serwery... moze na bydzi unban.. a jak juz decyzja podjeta.. to pozdrowienia ! nei musicie sie liotowac i sciagac ale pomyslec ! elo
[ Dodano: Sob 21 Maj, 2005 17:59 ]
mam nadzieje ze ocenicie to jakos pozytywniej.. albo dac mi szanse.. jak cos sie teraz nie spodoba.. to dacie mi perma itd... bo narazie o nikt nei nagral zadnego demka nie mial screena.. czyli zadnego dowodu a co jak ja naprawde jestem niewinny.. uwazam ze ten ban za miltihacka to jakis walek w stosunku do mnie.. bo nie uzywam i nigdy nei bede.. narazie macioe tylko logi.. w ktorych tez nic eni ma bo jest tylko ze multihack.. jak nawet niekogo nei zabilem.. czyli nie skrzywdzilem czitujac.. moze jakis blad HLG ktory wuisi nademna!!
Prosze was bardzo nei wyglupiajcie sie.. sciagnijcie i dajcie szanse..!!
PozdroNaLagu!
k!PsychoLogical!Anonymous - Sob 21 Maj, 2005 17:20 Haha, to czemu setki ludzi gra na serwie i nie ma bana?? Proponuje ci kupic nowe konto, nie bawic sie w czitowanie, a ten temat zamknac ritarded l. - Sob 21 Maj, 2005 17:27 nie no K nie ***cenzura*** moze sciagnal jakis lewy update czy mzoe steam.. zrob tak jak pisze tofik , pozdroRastamaN - Sob 21 Maj, 2005 17:58 ehh
Close Topic!!
Bye! nappy - Sob 21 Maj, 2005 18:04 Co innego gdybyś dostal za burst fire, czy 'aimbot' - bo w tych przypadkach hlg czasem się myli... ale o pomyłce z multihackiem to chyba nie słyszałem