To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina // Yelonek

Yelonek - Sob 04 Cze, 2005 15:58

:rotfl2:
Jak podkreślił: "SKOŃCZONE" :D

Bartkowski - Sob 04 Cze, 2005 17:47

na tak
AdAMoS - Pon 06 Cze, 2005 23:02

Yelonek no pewnie ze TAK, zawsze moza z toba jakas beke skręcić :hahaha: :hahaha:
Yelonek - Wto 07 Cze, 2005 14:48

Bardziej finezyjną niż slap przy rozbrajaniu paczki czy testowanie wartości maksymalnej slapnięcia na graczach? ;) <pokłon dla nowika i Vortexa ;) >
nowik - Wto 07 Cze, 2005 15:52

Yelonek napisał/a:
<pokłon dla nowika i Vortexa ;) >

heheh czyzby chodziło o nagminne trenowanie slapa na mnie :D :P przez Vorka :D hehe ;] jak ja lubie dostać kopa w tyłek :D

shch0ta - Wto 07 Cze, 2005 15:56

Yelonek napisał/a:
Bardziej finezyjną niż slap przy rozbrajaniu paczki czy testowanie wartości maksymalnej slapnięcia na graczach? ;) <pokłon dla nowika i Vortexa ;) >

no ladnie tylko nie gram 2 dni i już widze że nowik się rozbezstwił :D ... a co do Yelonka to widze że większość (wszyscy?) są na tak i chyba H@ powinni mu dać admina :D ... :P

nowik - Wto 07 Cze, 2005 15:59

shch0ta napisał/a:
Yelonek napisał/a:

no ladnie tylko nie gram 2 dni i już widze że nowik się rozbezstwił :D ... a co do Yelonka to widze że większość (wszyscy?) są na tak i chyba H@ powinni mu dać admina :D ... :P

hehe Szczotek od ja od kilku dni wbijam na serwa tylko na kilka minutek jak mam czas bo musze pozdawać co trzeba :P na szczescie dzisiaj pisałem ostatni sprawdzian i mam wszystko z głowy :D

bbl` - Wto 07 Cze, 2005 16:04

Huuu... nowik jak fajnie ze ja juz wszystko zdalem :) ;] :P .
ritarded l. - Wto 07 Cze, 2005 16:26

ode mnie dostal slapa za jakies 2 mln damage :x
Yelonek - Śro 08 Cze, 2005 15:45

sch0ta napisał/a:

a co do Yelonka to widze że większość (wszyscy?) są na tak i chyba H@ powinni mu dać admina

Hmmm... nawet się zgadzam ;)
Długo mam czekać? :D :P