CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // Yelonek
Yelonek - Sob 04 Cze, 2005 15:58
Jak podkreślił: "SKOŃCZONE" Bartkowski - Sob 04 Cze, 2005 17:47 na takAdAMoS - Pon 06 Cze, 2005 23:02 Yelonek no pewnie ze TAK, zawsze moza z toba jakas beke skręcić Yelonek - Wto 07 Cze, 2005 14:48 Bardziej finezyjną niż slap przy rozbrajaniu paczki czy testowanie wartości maksymalnej slapnięcia na graczach? <pokłon dla nowika i Vortexa >nowik - Wto 07 Cze, 2005 15:52
Yelonek napisał/a:
<pokłon dla nowika i Vortexa >
heheh czyzby chodziło o nagminne trenowanie slapa na mnie przez Vorka hehe jak ja lubie dostać kopa w tyłek shch0ta - Wto 07 Cze, 2005 15:56
Yelonek napisał/a:
Bardziej finezyjną niż slap przy rozbrajaniu paczki czy testowanie wartości maksymalnej slapnięcia na graczach? <pokłon dla nowika i Vortexa >
no ladnie tylko nie gram 2 dni i już widze że nowik się rozbezstwił ... a co do Yelonka to widze że większość (wszyscy?) są na tak i chyba H@ powinni mu dać admina ... nowik - Wto 07 Cze, 2005 15:59
shch0ta napisał/a:
Yelonek napisał/a:
Bardziej finezyjną niż slap przy rozbrajaniu paczki czy testowanie wartości maksymalnej slapnięcia na graczach? <pokłon dla nowika i Vortexa >
no ladnie tylko nie gram 2 dni i już widze że nowik się rozbezstwił ... a co do Yelonka to widze że większość (wszyscy?) są na tak i chyba H@ powinni mu dać admina ...
hehe Szczotek od ja od kilku dni wbijam na serwa tylko na kilka minutek jak mam czas bo musze pozdawać co trzeba na szczescie dzisiaj pisałem ostatni sprawdzian i mam wszystko z głowy bbl` - Wto 07 Cze, 2005 16:04 Huuu... nowik jak fajnie ze ja juz wszystko zdalem .ritarded l. - Wto 07 Cze, 2005 16:26 ode mnie dostal slapa za jakies 2 mln damage Yelonek - Śro 08 Cze, 2005 15:45
sch0ta napisał/a:
a co do Yelonka to widze że większość (wszyscy?) są na tak i chyba H@ powinni mu dać admina