To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - kick hmm za co??

_rOsO_ - Pią 10 Cze, 2005 00:33

Oki tutaj jest demko

DEMO

Na samym końcu jestem Plebem a w międzyczasie, dowiadujemy sie od Melepety iz gracze ( nie wiem jacy ) przepędzili z serwera ADMINA - SiD-a ). No to zapraszam

dobranoc :)

ppp - Pią 10 Cze, 2005 00:38

roso bylem na servie i pomyliles sie
wystarczylo sorka napisac i po sprawie
gralem w terro a z vegeta siedzialem na TS (jak zwykle)
vegeta nigdy nie przeklina (czasami tylko na CIASTKA :D )
PLEBS tak slyszalem to nazwal cie tak ale nigdy KU.....A
WIEC PANOWIE? dajcie sobie po razie i po sprawie

A TO BYLEM JA PLEBS nie-logiczny KankerNooB :E

_rOsO_ - Pią 10 Cze, 2005 07:04

Nie będe przepraszał każdego za to że poleciał za wulgaryzmy bo mi każe kolega Vegety z TS-a.
Jakoś nie przekonaliście mnie słowami "on nigdy nie przeklina" bo do mnie przeklinał.
Poczekam na decyzję H@ i graczy ( niezależnych ) z serwera, ja jestem przekonany co do słusznosci decyzji, co do mary jak i Leniwca...
To tyle ode mnie...

pozdrawiam i miłego dnia @LL

Ronin - Pią 10 Cze, 2005 08:42

No u Vegety krew nie woda wrze szybciej ,ale on nie przeklina na nikogo.
ritarded l. - Pią 10 Cze, 2005 08:55

hmmm... ale na nuke wykopalo WSZYSTKICH chyba na mapie w ktorys momencie o_0 ja jtez tam gralem moze o to chodzi?

~~mary raszowala, potem poszedlem
~~~~~~~~a nie slyszalem jak ktos bluzga

Anonymous - Pią 10 Cze, 2005 09:47

_rOsO_ napisał/a:

Jaki niby bym miał cel w kickowaniu dla włąsnego zadowolenia czy co?? ech...

Pilnuje porzadku i za to takie jazdy :/ w szoku jestem poprostu, znam zasady adminów i za każdym razem wam to pokaze teraz i za każdym następnym razem...
taki los admina, musisz się z tym pogodzić :faja:

a decyzji h@ raczej nie będzie, bo niby co, perm komuś?? w logach nic na perm nie ma... bez przesady, to tylko kick i kilka słów, obiecajcie poprawe, podajcie sobie dłonie i gites :)

nappy - Pią 10 Cze, 2005 10:04

Eee nie bardzo rozumiem, za kicka 'taka' sprawa? :wow: Ja rozumiem, żeby banana dał - ale kick? Statsy za wysokie były czy jak? Dajcie spokój ludzie bo doczekamy się chwili, kiedy ktoś przyleci ze skargą za slaya/slapa. :E :E
_rOsO_ - Pią 10 Cze, 2005 10:33

O to mi właśnie cały czas chodzi :) Ja nie chcę dla nikogo bana, bo nie ma za co. Zaczeło sie od tego, ze mary dostała az rasz później ktoś zaczął sie wydzierać, że bez powodu :wow: jak widać w logach był rasz i upomnienie, za drugiego już nie było. Później Leniwiec ;/ nie sądze zeby się nałożyły na siebie dwie rozmowy na raz i to nie ty klnełeś.

Dla mnie ciach team.... Za rasze i przekleństwa kick ....

Pozdrawiam

FlorenceN. - Pią 10 Cze, 2005 11:17

wiesz o co chodzi roso? tylko o jedno - ze nie umiesz sie przyznac ze nie bylo powodu do dania mi kicka...to tylko kick - wiem, ale nie lubie jesli dostaje za nic...zaraszowalam raz - jeden jedyny...pozniej juz rasza ani jednego nie bylo - gram wg zasad - a rasz wynikal z tego ze gram na DP i tam sa inne strefy...zapomnialam sie - przeprosilam, dalej nie raszowalam - gralam wg zasad...
owszem - przepraszam ze wyrazalam sie nie tak - "masz przerabane..." bylo powiedziane w kontexcie - bede ci teraz gadala do znudzenia......i uczciwie tez ci powiedzialam ze porusze ta sprawe z Gepardzikiem...nie robilabym burzy gdybys postapil slusznie....
a teraz robcie co chcecie...
pozdro

[ Dodano: Pią 10 Cze, 2005 12:23 ]
nio i jeszcze jedno - Leniwiec dostal kicka bezposrednio po tym jak powiedzial przez mica ze admina dostaja dzieciaki.....nie bylo zadnego przeklinania...to tak gwoli jasnosci.....

Dzejms - Pią 10 Cze, 2005 12:04

A tak wogóle to:

Ew. Mateusza

(12) i przebacz nam nasze winy, jak i my przebaczamy tym, którzy przeciw nam zawinili;

(Ew. Mateusza 6:12, Biblia Tysiąclecia)
:*