Na samym końcu jestem Plebem a w międzyczasie, dowiadujemy sie od Melepety iz gracze ( nie wiem jacy ) przepędzili z serwera ADMINA - SiD-a ). No to zapraszam
dobranoc ppp - Pią 10 Cze, 2005 00:38 roso bylem na servie i pomyliles sie
wystarczylo sorka napisac i po sprawie
gralem w terro a z vegeta siedzialem na TS (jak zwykle)
vegeta nigdy nie przeklina (czasami tylko na CIASTKA )
PLEBS tak slyszalem to nazwal cie tak ale nigdy KU.....A
WIEC PANOWIE? dajcie sobie po razie i po sprawie
A TO BYLEM JA PLEBS nie-logiczny KankerNooB _rOsO_ - Pią 10 Cze, 2005 07:04 Nie będe przepraszał każdego za to że poleciał za wulgaryzmy bo mi każe kolega Vegety z TS-a.
Jakoś nie przekonaliście mnie słowami "on nigdy nie przeklina" bo do mnie przeklinał.
Poczekam na decyzję H@ i graczy ( niezależnych ) z serwera, ja jestem przekonany co do słusznosci decyzji, co do mary jak i Leniwca...
To tyle ode mnie...
pozdrawiam i miłego dnia @LLRonin - Pią 10 Cze, 2005 08:42 No u Vegety krew nie woda wrze szybciej ,ale on nie przeklina na nikogo.ritarded l. - Pią 10 Cze, 2005 08:55 hmmm... ale na nuke wykopalo WSZYSTKICH chyba na mapie w ktorys momencie o_0 ja jtez tam gralem moze o to chodzi?
~~mary raszowala, potem poszedlem
~~~~~~~~a nie slyszalem jak ktos bluzgaAnonymous - Pią 10 Cze, 2005 09:47
_rOsO_ napisał/a:
Jaki niby bym miał cel w kickowaniu dla włąsnego zadowolenia czy co?? ech...
Pilnuje porzadku i za to takie jazdy w szoku jestem poprostu, znam zasady adminów i za każdym razem wam to pokaze teraz i za każdym następnym razem...
taki los admina, musisz się z tym pogodzić
a decyzji h@ raczej nie będzie, bo niby co, perm komuś?? w logach nic na perm nie ma... bez przesady, to tylko kick i kilka słów, obiecajcie poprawe, podajcie sobie dłonie i gites nappy - Pią 10 Cze, 2005 10:04 Eee nie bardzo rozumiem, za kicka 'taka' sprawa? Ja rozumiem, żeby banana dał - ale kick? Statsy za wysokie były czy jak? Dajcie spokój ludzie bo doczekamy się chwili, kiedy ktoś przyleci ze skargą za slaya/slapa. _rOsO_ - Pią 10 Cze, 2005 10:33 O to mi właśnie cały czas chodzi Ja nie chcę dla nikogo bana, bo nie ma za co. Zaczeło sie od tego, ze mary dostała az rasz później ktoś zaczął sie wydzierać, że bez powodu jak widać w logach był rasz i upomnienie, za drugiego już nie było. Później Leniwiec ;/ nie sądze zeby się nałożyły na siebie dwie rozmowy na raz i to nie ty klnełeś.
Dla mnie ciach team.... Za rasze i przekleństwa kick ....
PozdrawiamFlorenceN. - Pią 10 Cze, 2005 11:17 wiesz o co chodzi roso? tylko o jedno - ze nie umiesz sie przyznac ze nie bylo powodu do dania mi kicka...to tylko kick - wiem, ale nie lubie jesli dostaje za nic...zaraszowalam raz - jeden jedyny...pozniej juz rasza ani jednego nie bylo - gram wg zasad - a rasz wynikal z tego ze gram na DP i tam sa inne strefy...zapomnialam sie - przeprosilam, dalej nie raszowalam - gralam wg zasad...
owszem - przepraszam ze wyrazalam sie nie tak - "masz przerabane..." bylo powiedziane w kontexcie - bede ci teraz gadala do znudzenia......i uczciwie tez ci powiedzialam ze porusze ta sprawe z Gepardzikiem...nie robilabym burzy gdybys postapil slusznie....
a teraz robcie co chcecie...
pozdro
[ Dodano: Pią 10 Cze, 2005 12:23 ]
nio i jeszcze jedno - Leniwiec dostal kicka bezposrednio po tym jak powiedzial przez mica ze admina dostaja dzieciaki.....nie bylo zadnego przeklinania...to tak gwoli jasnosci.....Dzejms - Pią 10 Cze, 2005 12:04 A tak wogóle to:
Ew. Mateusza
(12) i przebacz nam nasze winy, jak i my przebaczamy tym, którzy przeciw nam zawinili;