CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - tez chcem siem bawic AMX'em.
nowik - Śro 22 Cze, 2005 12:56
Raffik napisał/a:
nie chwal sie bo ci/wam zabiore
zabierz zabierz niedobrzy admini bawia sie banami Anonymous - Śro 22 Cze, 2005 13:01 heh dajcie chlopakowi spokuj niech sie pobawi czasem
A co zaszkodzi to komus?? raczej nie to wiec o co tyle chałasu
na moje jest to przysłowiowe robienie z idły widłyAnonymous - Śro 22 Cze, 2005 13:07
sid-67 napisał/a:
heh dajcie chlopakowi spokuj niech sie pobawi czasem
A co zaszkodzi to komus?? raczej nie to wiec o co tyle chałasu
na moje jest to przysłowiowe robienie z idły widły
To jak masz taka teorie na ten temat, to ja sie pobawie banem jak Cie zobacze na serwie i bede odliczal czas po jakim bedzie skarga na mnie.....Yelonek - Śro 22 Cze, 2005 13:21 Ja wcale ni chce skarżyć ale VorteX^^ mnie dzisiaj slapnął przy rozbrajaniu bomby
I jakoś nikt nie narzekał że akurat przegraliśmy rundę. Każdy od święta robi jakiś wygłup a kto jest bez winy niech pierwszy zrzeknie się amx'a
W sumie to nie bardzo rozumiem o co dalej się sprawa rozchodz. Ja się wytłumaczyłem więc topic do trumny (zanim wyjdą inne moje grzechy)Anonymous - Śro 22 Cze, 2005 13:23 Powodzenia z tym banem i z reszta przyda mi sie przerwa w graniu w cs'aritarded l. - Śro 22 Cze, 2005 13:29 ale to nie ja bylem :Obbl` - Śro 22 Cze, 2005 13:41
VorteX^^ napisał/a:
ale to nie ja bylem :O
Nie, moze ja co ? s! - Sob 25 Cze, 2005 16:14 Ja pamietam jak 1 dnia mojego adminowania dalem przez pomylke slaya Neb-owi A tu nagle "(admins)Neb:Ktory to?" buhehehe ale zonk byl