CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // PoTeC
bukers - Wto 05 Lip, 2005 07:00 biuhhahah ale z tym aparatem na zebach wyjechał
ja bym takich rzeczy nie pisał na twoim miejscu potek - Wto 05 Lip, 2005 07:54 no bo taka jest prawda i czasami tak wychodzi LuckyLuke - Wto 05 Lip, 2005 22:46 SKL ma racje panowie H@ proszę was zróbcie jakiś przedział wiekowy bo zaczynacie dawać @ dzieciakom gram już pare miechów na sółku i tego nie było, ja wiem z doświadczenia bo mam dzieci , to są one nie obliczalne i mają swoje humory ja jestem na duże NIEkodik - Śro 06 Lip, 2005 06:01 LuckyLuck gdzie widzisz zeby H@ dawali adminy dzieciom ? bo tutaj to sie narazie miedzy nami dyskusja toczypotek - Śro 06 Lip, 2005 09:58 lol ja ty masz mnie za dziecko to innych adminów też zobacz jakie są różnice wiekowe pomiędzy mną a innymi adminami
Bubel 2 lata
Nappy 2 lata
Kodik 3 lata
Nowik 2 lata
Sidney 2 lata
jatakor 1 rok
Yelonek 2 lataAnonymous - Śro 06 Lip, 2005 11:10 Bubel 2 lata - w tym wieku to jest duza roznica Nappy 2 lata - j.w.
Kodik 3 lata - tooo to juz jest zdecydowanie mega roznica.
Nowik 2 lata - w tym wieku to jest duza roznica Sidney 2 lata - j.w.
jatakor 1 rok - juz stracil admina, za teksty...ale odzyskal, lecz do niego nie ma cos sie przyczepic.
Yelonek 2 lata - w tym wieku to jest duza roznica sokol - Śro 06 Lip, 2005 11:36 źle mnie ktos zrozumiał.nie mowie ze dzieci tam grają bo są nawet starsi odemnie ale potec nie da rady.potek - Śro 06 Lip, 2005 18:20 ale zobacz ile osób jest na tak i dlaczego więc nie wiem dlaczego ma nie wyjść H@ o wszytkim zadecyduje.:Solid_Snake:. - Czw 07 Lip, 2005 10:01 Na dzień dzisiejszy odrzucono. Za duży podział w głosach. Pograj dłużej, wypowiadaj sie częsciej na forum, pokaż, że rzeczywiście dorosłeś i tym samym postaraj się przekonać tych, którzy teraz byli na nie.