CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na Kod!ka
Szybszy - Wto 12 Lip, 2005 18:37 bez komentarza quitpatterson - Wto 12 Lip, 2005 18:39 To po co piszesz tego posta, jak cos chcesz pozostawic bez komentarzaSzybszy - Wto 12 Lip, 2005 18:43 bo co za sens jest odpowiadac na takie posty czy on ma admina admin ma dawac przyklad gracze trafiaja sie rozniAnonymous - Wto 12 Lip, 2005 18:43 Widoczenie kolega szm nie wie o co mu chodzi chce do czegos dojsc ale nie wie do czego_rOsO_ - Wto 12 Lip, 2005 18:45
quit napisał/a:
Szybszy napisał/a:
sid - 67 hm... dlaczego zawsze sie znajda osoby ktore zaraz wyolbrzymiaja... obrazil mnie i zlozylem skarge jakis problem
A jak bym ja cie obraził,też bys zlopżył sklarge...?? CIEKAWE...Kodik zrobił jak zrobił,i ja mu wieze ze postąpil slusznie!!
Jeśli trafia sie upierdliwy gracz, wyzywajacy itp. jest skarga i najczęsciej ban, admin to admin powinien świecić przykładem, chociaż i wpadki mu sie zdarzają... Co do winy Kod!ka wypowiem sie po logach dopiero, bo moze rozmawiamy o niczym a moze o przwinieniu W kazdym razie sprawiedliwosć tutaj jak i w życiu musi być..
Zostawił bez komentarza bo czeka na dowody i już Sid, ja uważam że wiadomo o co chodzi, skarga na adma za obrażanie i już.Lord Dragon - Wto 12 Lip, 2005 18:45 Panowie panowie czy tak się zachowują rozważni gracze Poczekajcie na Gepardzika i to on zadecyduje co zrobi a takie dogryzanie sobie nie ma sensu WIĘCEJ ROZWAGI _rOsO_ - Wto 12 Lip, 2005 18:47
Lord Dragon napisał/a:
Panowie panowie czy tak się zachowują rozważni gracze Poczekajcie na Gepardzika i to on zadecyduje co zrobi a takie dogryzanie sobie nie ma sensu WIĘCEJ ROZWAGI
Właśnie ( gdzie jest ikonka bicia brawo?? )sokol - Wto 12 Lip, 2005 20:30 szybszy daj sobie na luz bo jakis nerwowy jestes kodik sie pomylil , zadarza sie ... zrobiles afere na forum i pewnie jestes z siebie dumny ajt?ja mu pomagam w banowaniu przez pomylke?hehhe pozdro panie szybszy...niech moc bedzie z toba kodik - Wto 12 Lip, 2005 20:35 wiec witam witam
tak wyzwałem Cie to było tak
dostałem bany odrazu z sidem na amx_chat zajełem sie odbanowaniem Yelonka i Vortexa ale Szybszy pisał mi "odbanuj go bo pojde na forum " "odbanuj " to napisałem Ci - idz na forum napisz i przestan plakac i mi rozkazywac - a ty na to - grozisz mi ? - to odpisałem Ci - leje na Ciebie a to nie jest obraza Twojej osoby... pozatym jak jestes taki dobry to mogłes wziasc SteamID do Vortexa i mi podac a nei rozkazywac... po pozniejszym powrocie na serwa Vortex powiedział ze nic sie nie stało - sam tak kiedys kicknoł 3 osoby... i gdy powiedziałem ze byłes troche niemiły to stwierdził " ze nie prosił Ciebie o zostanie jego adwokatem ...
prosze o logi - godzina - koło 16.00 - 12.07.2005r.ritarded l. - Wto 12 Lip, 2005 20:37
k0d!k' napisał/a:
powiedziałem ze byłes troche niemiły to stwierdził " ze nie prosił Ciebie o zostanie jego adwokatem ..."
tak to prawda le kontext byl troche inny. prosilem go na TSie o pomoc. ale co bylo dalej to nie wiem, zobaczymy logi