To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Mała rewolucja? :>

siatkarz - Pią 19 Sie, 2005 14:27

1. veto
2. veto

jak psc mowi nie to ja tez

shch0ta - Pią 19 Sie, 2005 15:57

ja to bym zwekszyl freeze time jednak ... zeby sie dalo wszytkim uswiadomic ze jednak idziemy na gale :P ... a nie tak zer potem polowa nie słyszy :/ ...
MaacieK - Pią 19 Sie, 2005 16:21

Ja bym polecil ankiete zrobić i jak ludzie chca to mozna dodac jesli nie to niech bedzie jak jest.
lyzka - Pią 19 Sie, 2005 16:53

1)Nie - taki freezy time w zupełności wystarcza, a jak się chce jakoś razem pojść to się mówi pod koniec rundy poprzedniej:)
2)Tak - po co adminow dręczyć ,,pr0skillorami", niech maja tylko 2 minuty np. i niech w tym czasie się wykażą:]
A tak przy okazji, to jeszcze ani razu nie widziałem, żeby patterson się na coś zgodził - czyt. prośby o adma, zmiane mapy itp. taki zbieg okoliczności, czy poprostu takie nastawienie do życia??:>

shch0ta - Pią 19 Sie, 2005 18:51

lyzka napisał/a:

A tak przy okazji, to jeszcze ani razu nie widziałem, żeby patterson się na coś zgodził - czyt. prośby o adma, zmiane mapy itp. taki zbieg okoliczności, czy poprostu takie nastawienie do życia??:>

kolejny dym na forum? miejmy nadzieje ze nie :D ...

ale freezetime dluzszy by sie przydal bo np. nie wiadomo ile bedzie kasy na poczatku rundy i nie wiadomo czy eko robic czy rasz czy moze cpl pr0 555 aka kampimy na respie :D

ciasteczkowy - Pią 19 Sie, 2005 19:01

No i co na to patti :x :hahaha: :hahaha: :hahaha:
shch0ta - Pią 19 Sie, 2005 19:23

to moze się jakiś H@ wypowie na temat bo my nędzni gracze to i tak nic nie zrobimy :D ...
Jin - Pią 19 Sie, 2005 20:12

Cytat:

tez to widze.....
albo wypowiadaja sie ludzie w prosbie oadmina któryc nigdy na serwie nie widzialem a gram duuuzooo... :/

patterson - Pią 19 Sie, 2005 21:27

Co was tak głowa boli o moje "nie", od lat ludzie pisali nie i nie musieli uzasadniać, to dalczego ja musze. A nie bo uwazam, ze nie. Jak będzie coś za czym będe na tak, to będzie tak. Pozatem to , ze mnie na serwie nie widzisz, nie znaczy, ze mnie tam , nie ma :faja: .
Anonymous - Sob 20 Sie, 2005 00:15

ad. 1. nie
ad. 2. nie

:P