CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Od kiedy gramy aimy na bydzi !?
nappy - Czw 11 Sie, 2005 12:48 Hm dziwne kurde... od kiedy tu siedze to na serwerze ZAWSZE była mowa, że trzeba poczekać do 'za 15 koniec mapy'... teraz też przeszukałem regulamin - i rzeczywiście, nie ma .
Strange... nowik - Czw 11 Sie, 2005 12:51
VorteX^ napisał/a:
oo to ja na bydzi daje awp_map Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
czyli Vortez juz wczesniej uprzedzil ze tak zrobi bukers - Czw 11 Sie, 2005 13:19
ToFik napisał/a:
bUq napisał/a:
Kara musi byc ! Zabrac wszystkim adminy i rozdaz na podworku wtedy bedzie porzadek.
To bedzie ład jak nigdy.
ljm chcesz admina? ok zajze do piaskownicy tylko napiszkiedy bedziesz
Gdybys nie wiedzial, to ljm mial adma, duzo wczesniej od Ciebie, zreszta jeszcze pewnie nie wiedziales co to cs I daj sobie na luz, bo mi sie slabo robi czytajac Twoje posty, od kiedy masz admina
buhahah to nie czytaj i idz do lekarza jak jestes słaby.
P.S.
złóż wniosek zeby mi zabrali jak ci sie nie podoba ritarded l. - Czw 11 Sie, 2005 13:24 Sid zapominasz o jednej rzeczy - server jest tylko i wylacznie dla graczy, a nie nikogo innego. poza tym pomysl - czy zmiana mapy na ta poza mapcyklem przyniosla komumkolwiek jakiekolwiek szkody? bez paranoi juz...Anonymous - Czw 11 Sie, 2005 13:28 ja już napisłem to co do napisania miałem popatrz na poprzedni mój wpis to sie dowiesz o co mi chodziAnonymous - Czw 11 Sie, 2005 13:31
bUq napisał/a:
ToFik napisał/a:
bUq napisał/a:
Kara musi byc ! Zabrac wszystkim adminy i rozdaz na podworku wtedy bedzie porzadek.
To bedzie ład jak nigdy.
ljm chcesz admina? ok zajze do piaskownicy tylko napiszkiedy bedziesz
Gdybys nie wiedzial, to ljm mial adma, duzo wczesniej od Ciebie, zreszta jeszcze pewnie nie wiedziales co to cs I daj sobie na luz, bo mi sie slabo robi czytajac Twoje posty, od kiedy masz admina
buhahah to nie czytaj i idz do lekarza jak jestes słaby.
P.S.
złóż wniosek zeby mi zabrali jak ci sie nie podoba
Po to wchodze na forum, aby czytac, a z wnioskiem to mnie rozbawiles, tak naprawde to mnie wali, czy masz admina, czy nie, jestes dla mnie nikim i to mi wystarcza ritarded l. - Czw 11 Sie, 2005 13:33 sid, nie moge zlamac regulaminu, ktory o tym nie mowi czyli twoje rozumowanie zmierza donikad i jest pozbawione argumentow. nie wiem czemu sie tak czepiasz o byle rzeczy - jakas prywatna zemsta za cos??Anonymous - Czw 11 Sie, 2005 13:38
Gepardzik napisał/a:
Dzejms chodzi o to (jak zawsze) że ze wszystkim trzeba trzymać umiar, są mapy w mapcyklu (i tak powinny być raczej grane), serw jest TP (czyli żadnych aim itp.), jak straszliwie się mapa nie podoba to można zavotować.. to tyle
bukers - Czw 11 Sie, 2005 13:43
ToFik napisał/a:
Po to wchodze na forum, aby czytac, a z wnioskiem to mnie rozbawiles, tak naprawde to mnie wali, czy masz admina, czy nie, jestes dla mnie nikim i to mi wystarcza
tiaa nawet nie wiesz jak ja się cieszę z tego powodu jestem dosłownie szcześliwy.domaz - Czw 11 Sie, 2005 13:50 jejq dziewczyny wrzuccie na luz naprawde juz sie nie chce czytac tych wszystkich klotni....Moze zagramy w butelke zeby rozladowac napiecie ? :D:D