To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na admina sidney polak alcoholique

nowik - Śro 24 Sie, 2005 20:15

to sie przejedz czekam na Ciebie adres moj znasz telefon takze posiadasz tomnie zawiadom kiedy bedziesz Ty ty ospo, Ty dyfteroidzie zasrany !! juz Ci mowilem ze mozesz posysac !!
Yelonek - Śro 24 Sie, 2005 20:15

Wezwie ktoś Dzejmsa na for? :E
sidney - Śro 24 Sie, 2005 20:16

joooo jak mam luzowac jak taka lama mnie wyzywa?! postaw sie w mojej sytuacji... nowik nubek caly czas mowi na serwie : sidney lamko, sidney ale lamisz, noob jestes to jak ja mam reagowac?
lyzka - Śro 24 Sie, 2005 20:18

Mnie co chwile ktoś od lamek rzuca<lol2> a jak nie od lamek to od czitów:P Wiesz sidney... rozumiem CIebie... ale czasem lepiej ustąpić niż w takie bezsensowne gadki się wdawać... I ty nowik też wyluzuj, bo przegiąłeś już i bana na jakiś zcas na forum powinieneś dać... Jak chcecie sobie takie rzeczy mówić to na priv, czy gg.... Jak chcecie...
nowik - Śro 24 Sie, 2005 20:18

Yelen nikt tu Dzejmsa nie musi wzywac !! ja sam sobie poradze nie pozowle zeby jakas taka trutnia porąbana mnie wyzywala od lamek i nubkow a ja musze mu sie jakos odwdzieczyc !! nie znosze tego czlowieka i tyle !! jest to swąd i tyle !!
Yelonek - Śro 24 Sie, 2005 20:19

To samo gdy ja to słyszę: parsknij śmiechem.

Ludzie, to tylko gra, a zachowujecie się jak....

Brakuje tylko wiąchy w stylu "lanmers" (o ile ktoś pamięta).

sidney - Śro 24 Sie, 2005 20:19

zaraz tata wpadnie to bedzie po zabawie... ty mnie bardziej wkurzasz !! i to tobie sie ban nalezy!!
Anonymous - Śro 24 Sie, 2005 20:21

chamstwo was obydu stoi na bardzo wysokim poziomie !! ;[
Ronin - Śro 24 Sie, 2005 20:22

JA TAM NIC NIE MÓWIĘ , ALE BURAKI JESTEŚCIE.
Uspokujcie sie już bo klapsa dam :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

bbl` - Śro 24 Sie, 2005 20:22

Zeby tak sie klocic, a wczoraj jeszcze podobno taka bedka byla na tsie ze kazaliscie mi wchodzic :/ :wow: . oCb? ludzie ogarnijcie sie :papa2: :x ;[