CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skrypty i configi - Jeżeli szukasz pomocy w zrobieniu cfg to pisz ja pomoge
olo84 - Pią 14 Paź, 2005 11:22 szukam komendy do blokowania celownika w pionie tzn że można myszką ruszać tylko na boki zna ktoś?BABCIA - Pon 31 Paź, 2005 19:54 a ja szukam szczęścia w totolotka a na poważnie jakie pocenie mam pisać żeby powiedzieć do swojej drużyny np. mam pakę. mam podobną komendę zbindowaną ale idzie na ogólny kanałnowik - Pon 31 Paź, 2005 19:58
Kod:
bind "klawisz" say_team Mam pakę chłopaki!!
Anonymous - Pon 31 Paź, 2005 20:37 ja tez mam pytanie. mam takiego binda----- bind "F1" "ak47; m4a1; primammo; vesthelm; usp; secammo; hegren; flash;"---- co mam dopisac zeby kupowac jeszcze "defusal kit" jak tak wpisalem to lipka nie kupujedomaz - Pon 31 Paź, 2005 20:38 samo defusalAnonymous - Pon 31 Paź, 2005 20:39 oki dzieki domaz :):):):):):):):):):):):):):):):):)
[ Dodano: Wto 01 Lis, 2005 01:42 ]
wpisalem samo defusal, def itp itd i nic nie dziala moze jednak ktos wie co wpisac domaz - Wto 01 Lis, 2005 03:06 sry pomylka powinno byc defuser
ammuncja
====
primammo <== to amunicja do karabinow, snajperek itd (wstawienie tego słowa po nazwie broni spowoduje kupienie FULL ammo do danego typu broni)
secammo <== to amunicja do pistoletów (wstawienie tego słowa po nazwie pistoletu spowoduje kupienie FULL ammo do danego pistoletu)
Prosze o jakies sugestie , porady dotyczace mojego configa co mozna by bylo zmienic aby zwiekszyc ilosc fps.Dodam jedynie ,ze synchronizacje pionowa mam wylaczona i gram na Win98Me z ktorego zrobilem serwer sieciowy.Na chwile obecna moje fps to od 40 do 90 - to zalezy co sie dzieje na mapie
Pozdrawiampsychic - Nie 27 Lis, 2005 19:38 rosomak moze wpisac komedny takie jak:
gl_picmip 1 or 2 (standard to 0) - jakos tekstur zmniejsza 2 - nie polecam
gl_playermip 1 or 2 (standard 0) - jakos modeli
fastsprites 1 or 2 (standard 0) - jakosc dymu
nie wime co jeszce ale jak znajde to wpisze
aha no i developer 1 to wiadomo i fps_max zalezy ile masz wpisz 81 i moze sie utrzyma