CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o wyrzucenie map
psychic - Wto 20 Wrz, 2005 19:06 eksterminacja tych mapek jatokor - Wto 20 Wrz, 2005 19:25 ja sie nie zgadzamna wywalenie itali i juz nie zgadzam sie !! Yelonek - Śro 21 Wrz, 2005 15:33 wiecie co? przekonałem się do piranesi :D Ale dla równowagi militia mnie już wkurza. Italka niech zostanie, wciąż dużo osób na niej gra. Co do nowych map: niech po prostu dołaczą Za cene militii niech wejdą nowe ^^sokół - Śro 21 Wrz, 2005 16:18
enc'us napisał/a:
Jak juz sie bawimy w mapcykle to ja bym widzial taki:
* de_aztec
* de_cpl_mill
* de_cpl_fire
* de_cpl_strike
* de_cbble
* de_dust
* de_dust2
* de_inferno
* de_nuke
* de_prodigy
* de_sunny
* de_train
* cs_office
* de_dust2002 [Dla mnie wypas mapa ! duza ladna i wiele sposobow na
przeprowadzenie ataku na bs'a. Kto nie wie jak wyglada zamieszczam link sciagnij
de_dust4ever
de_dustec
tez fajne mapki : ]AdAMoS - Pią 23 Wrz, 2005 18:11 zgadzam sie z przedmowcą. Te 3 nowe mapy sa naprawde bardzo fajne :p A ta militia to do kafejek sie nadaje gdzie male dzieci siusiaja w portki jak walna banie z awp jak kampia na dachu ( )nappy - Pią 23 Wrz, 2005 18:40
sokół napisał/a:
enc'us napisał/a:
Jak juz sie bawimy w mapcykle to ja bym widzial taki:
* de_aztec
* de_cpl_mill
* de_cpl_fire
* de_cpl_strike
* de_cbble
* de_dust
* de_dust2
* de_inferno
* de_nuke
* de_prodigy
* de_sunny
* de_train
* cs_office
* de_dust2002 [Dla mnie wypas mapa ! duza ladna i wiele sposobow na
przeprowadzenie ataku na bs'a. Kto nie wie jak wyglada zamieszczam link sciagnij
de_dust4ever
de_dustec
tez fajne mapki : ]
i do tego : de_dustvsaztec
I można by taki mc zamknąć bbl` - Sob 24 Wrz, 2005 09:48 Wywalic Vertigo i Piranesi i dodac cos innego za to, bo juz nie moge z tymi mapami MaacieK - Sob 24 Wrz, 2005 11:39 Moim zdaniem tak:
Wywalic: Piranesi, Vertigo, Italy (nie koniecznie), MIlitia
Dodac: CPLe ewentualnie cos jeszcze !lnk - Sob 24 Wrz, 2005 12:07 Wywalic militie , italy , piranesi i office .A dodac cpl_fire , strike i de_sunny bbl` - Sob 24 Wrz, 2005 12:16 Nom, mozna by dodac za te wywalone mapy np: de_cpl_strike itp. sunny tez moze byc