CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Co zyskali¶cie dzięki cs'owi??
bukers - Wto 27 Wrz, 2005 08:00 dzieki tej grze poznałem nowika nowik - Wto 27 Wrz, 2005 11:18 hahahahhahahahahahahahahahahah bUq Twoja wypowiedz mnie najbardziej rozwalila hahahahhahahahahahah dzieki MaacieK - Wto 27 Wrz, 2005 15:10 Poznałem elo elo dzieci z boarda które nie maj± co robic i szukaja przyjaciół w necie.
Po za tymi paroma wykretami poznałęm paru fajnych ludków z którymi zawsze jest beka albo ktorych karam oLKa - Wto 27 Wrz, 2005 16:30 No to widze, że wiekszo¶ci cs dał to samo: poznanie kilku ELO ZIOMOW
A ja tu się spodziewalam jaki¶ ciekawych i bardzo specyficznych wypowiedzi kill - Wto 27 Wrz, 2005 16:40
oLKa napisał/a:
No to widze, że wiekszo¶ci cs dał to samo: poznanie kilku ELO ZIOMOW
A ja tu się spodziewalam jaki¶ ciekawych i bardzo specyficznych wypowiedzi
ja jeszcze zyskalem 2kg ... ljm - Wto 27 Wrz, 2005 17:02 nic mi nie dal...
no moze to ze poznalem kilku czubkow... z ktorymi nawet udalo sie pogadac nie tylko virtualnie
aa no i postrzelac tez sobie lubie co nieee ? nappy - Wto 27 Wrz, 2005 17:48
bUq napisał/a:
dzieki tej grze poznałem nowika
A ja powiem tak : dzięki tej grze dopiero poznam nowika
A ogólnie to kupa fajnych ludzi (z naciskiem na 'kupa')... duużo ¶miechu, i tyle. Bo to tylko gra komputerowa ;-)bbl` - Wto 27 Wrz, 2005 19:19 Ja dzieki csowi zyskalem SKILLAdomaz - Wto 27 Wrz, 2005 20:02
nappy napisał/a:
bUq napisał/a:
dzieki tej grze poznałem nowika
A ja powiem tak : dzięki tej grze dopiero poznam nowika
A ogólnie to kupa fajnych ludzi (z naciskiem na 'kupa')... duużo ¶miechu, i tyle. Bo to tylko gra komputerowa ;-)
to zescie sie jeszcze nie zeszli?! OMG chodza miesiac do tej samej budy i sie jeszcze nie widzieli chyba im skleje jakies kolko integracyjne...tylko oczywiscie nowyk nie ma czasu...nowik - Wto 27 Wrz, 2005 20:36 domaz wez mnie nie denerwuj proszę Cię