To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina // 333 - half evil

AdAMoS - Nie 09 Paź, 2005 00:29

Hehe ciastek w sumie to teraz mi to obojetne :P Ale jak byles to bylo smiechowo, zawsze lubialem sluchac twoich reakcji podczas smierci :hahaha: / juz bez ot
ciasteczkowy - Nie 09 Paź, 2005 08:04

Od przyszłego roku znów się wezme za gre narazie niestety praca , szkoła i do tego jeszcze bramki nie ogarniam za dużo mam na głowie :D
Anonymous - Nie 09 Paź, 2005 11:22

tak :faja:
AdAMoS - Nie 09 Paź, 2005 12:04

Aha a krowy lataja :lol:
ritarded l. - Nie 09 Paź, 2005 12:05

ADAMOS PRZESTAN SPAMOWAC :banan: JEDEN!!
Augi888 - Nie 09 Paź, 2005 12:16

na moje spoko ziom :cfaniak: i powinien dostać adma ;] ;]
MaacieK - Nie 09 Paź, 2005 13:10

Popieram SIDa.

Dać ! Jak grałem (konto mi ukradli) ot nie bylo adminów i właśnie 333 biegał :) Czyli gra czesto jak admow nie ma. jestem na TAK

teczufka - Nie 09 Paź, 2005 15:32

AdAMoS napisał/a:

Gra dobrze? No nie wydaje mi sie.
Mi tez nie wydaje sie :P
AdAMoS napisał/a:
Nie lubie botow na serwie ( jezeli kogos urazilem to sory :mrgreen: )
Nie zywie zadnej urazy, ale powiedz mi lepiej jak nie gra bot? :)
AdAMoS napisał/a:
admin powinien cos soba reprezentowac, a ty co soba reprezentujesz? Nie podoba mi sie twoje zachowanie na serwie, ogolnie jestes jakos malo rozmowny, mica nie masz chyba czy co?
Jakie zachowania Ci sie nie podobaja? Powiedz konkretnie a zobacze co da sie z tym zrobic, a mikrofony mam dwa, oba zepsute.
yello - Nie 09 Paź, 2005 20:38

lick... lick... lick
:P :P :P

:x :rotfl:

AdAMoS - Wto 11 Paź, 2005 20:44

Jezeli cie urazilem to przepraszam. Mialem nam mysli z tym zachowaniem to, zebys sie wiecej komunikowal z ludzmi na serwerze, samo granie i pisanie na sayu nie wystarczy, takie jest moje zdanie. Jednym slowem "zamulasz" na serwie :mrgreen: Gdybys mial mica dobrego ( 15 zl ) to bys z nami rozmawial, zartowal itp itd. Chyba iwesz o co chodzi. Ogolnie chodzi tutaj o brak relacji miedzy ludzmi na serwie, o tak ;]