CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na admina "nappy"
nappy - Śro 26 Paź, 2005 20:58 aha, niech ta ankieta potrwa do ~piątku i wtedy się zastosuje do wynikuAnonymous - Śro 26 Paź, 2005 21:01 OMG kolejna ambitna myśl czy po ostatnie nie wynieśliscie nauczki że takie tematy nie dają nic dobrego tylko zawsze ładnie namieszają pomyślcie pisząc nastepny taki temat bo to naprawde nie jest śmieszne a znowu same problemy z tego wynikną nowik - Śro 26 Paź, 2005 21:02 KURDE NIE TEJ ANKIETY WOGOLE NIE MA ONA JEST DLA ŻARTU I NIE MASZ MI SIE DO NIEJ DOSTOSOWYWAC MASZ ROBIĆ DALEJ TO CO ROBISZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ad. Sid juz wiem co z tego wynika i juz sie nie dam namowic na takie cos...domaz - Śro 26 Paź, 2005 21:05 hahaha nowik jak nasral w gacie BUAHAHAHAHAHAHnowik - Śro 26 Paź, 2005 21:06
domaz napisał/a:
hahaha nowik jak nasral w gacie BUAHAHAHAHAHAH
nie nasrał tylko ja nie chce zeby nappy sie obraził... chyba rozumiesz o co mi chodzi :FAnonymous - Śro 26 Paź, 2005 21:07
nowik napisał/a:
ad. Sid juz wiem co z tego wynika i juz sie nie dam namowic na takie cos...
tylko wiesz nowik to jest juz 3 temet tego typu :
1 na starym forum
2 na tym - skatga na Vorka
3 ta ankieta
juz po 1 nasępne nie powinny mieć miejsca, powinniście Ty i Ronin otrzymać warny za wprowadzanie zbedenego zamieszania na forum,
na moje CLOZET i DELETE obydwa tematy nowik - Śro 26 Paź, 2005 21:11 SiD no faktycznie tylko ze 1 skarga byla razem z sidneyem ustalona i Ty przy tym byles co do tych 2 pozostalych to masz racje... no i naprade sorry a warna to moge dostac bo wiem ze zasluzylem....siatkarz - Śro 26 Paź, 2005 21:13 dla zabawy to mzoecie sobie na gg pisac a nie niby z powaznej sprawy sie nabijac... ja bym warny dal zero respektudomaz - Śro 26 Paź, 2005 21:19
nowik napisał/a:
domaz napisał/a:
hahaha nowik jak nasral w gacie BUAHAHAHAHAHAH
nie nasrał tylko ja nie chce zeby nappy sie obraził... chyba rozumiesz o co mi chodzi :F
no widzisz nowiczku to trzeba wreszcie DOROSNĄĆ!ja jestem mlodszy i sie w takie glupawe rzeczy nie bawie, ale widac ten dywan w twym pokoiku zrobil swoje !
WARNA DLA NIEGO!Melepeta - Śro 26 Paź, 2005 22:01 Poprostu nowik chciał zażartować..., a to, że mu niewyszło to mówi sie trudno jego wina ale teraz każdy musi to zrozumieć, że niechciał nikogo urazić. Czasami na pozór z niewinnych żarcików wychodzi własnie pewien problem. Jest to super nauczka na przyszłość, że zanim zadziałasz to dobrze to przemyśl czy niezaszkodzisz sobie i drugiej osobie.