To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na admina "nappy"

nappy - Śro 26 Paź, 2005 20:58

aha, niech ta ankieta potrwa do ~piątku i wtedy się zastosuje do wyniku
Anonymous - Śro 26 Paź, 2005 21:01

OMG kolejna ambitna myśl czy po ostatnie nie wynieśliscie nauczki że takie tematy nie dają nic dobrego tylko zawsze ładnie namieszają !! pomyślcie pisząc nastepny taki temat ;[ bo to naprawde nie jest śmieszne a znowu same problemy z tego wynikną :/ ;[
nowik - Śro 26 Paź, 2005 21:02

KURDE NIE TEJ ANKIETY WOGOLE NIE MA !! !! ONA JEST DLA ŻARTU I NIE MASZ MI SIE DO NIEJ DOSTOSOWYWAC MASZ ROBIĆ DALEJ TO CO ROBISZ !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ad. Sid juz wiem co z tego wynika i juz sie nie dam namowic na takie cos...

domaz - Śro 26 Paź, 2005 21:05

hahaha nowik jak nasral w gacie BUAHAHAHAHAHAH
nowik - Śro 26 Paź, 2005 21:06

domaz napisał/a:

nie nasrał tylko ja nie chce zeby nappy sie obraził... chyba rozumiesz o co mi chodzi :F

Anonymous - Śro 26 Paź, 2005 21:07

nowik napisał/a:

ad. Sid juz wiem co z tego wynika i juz sie nie dam namowic na takie cos...

tylko wiesz nowik to jest juz 3 temet tego typu :

1 na starym forum
2 na tym - skatga na Vorka
3 ta ankieta

juz po 1 nasępne nie powinny mieć miejsca, powinniście Ty i Ronin otrzymać warny za wprowadzanie zbedenego zamieszania na forum,

na moje CLOZET i DELETE obydwa tematy !!

nowik - Śro 26 Paź, 2005 21:11

SiD no faktycznie tylko ze 1 skarga byla razem z sidneyem ustalona i Ty przy tym byles :P co do tych 2 pozostalych to masz racje... no i naprade sorry a warna to moge dostac bo wiem ze zasluzylem....
siatkarz - Śro 26 Paź, 2005 21:13

dla zabawy to mzoecie sobie na gg pisac a nie niby z powaznej sprawy sie nabijac... ja bym warny dal :/ zero respektu
domaz - Śro 26 Paź, 2005 21:19

nowik napisał/a:
domaz napisał/a:

nie nasrał tylko ja nie chce zeby nappy sie obraził... chyba rozumiesz o co mi chodzi :F

no widzisz nowiczku to trzeba wreszcie DOROSNĄĆ!ja jestem mlodszy i sie w takie glupawe rzeczy nie bawie, ale widac ten dywan w twym pokoiku zrobil swoje ! :banan: :banan:

WARNA DLA NIEGO!

Melepeta - Śro 26 Paź, 2005 22:01

Poprostu nowik chciał zażartować..., a to, że mu niewyszło to mówi sie trudno jego wina ale teraz każdy musi to zrozumieć, że niechciał nikogo urazić. Czasami na pozór z niewinnych żarcików wychodzi własnie pewien problem. Jest to super nauczka na przyszłość, że zanim zadziałasz to dobrze to przemyśl czy niezaszkodzisz sobie i drugiej osobie. ;]