CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Film cs.telsten.com
nowik - Sob 29 Paź, 2005 09:40
BuBeL^^ napisał/a:
A moga byc stare demka ? Jeszvcze z czasow cs fusion ?
raczej wolałbymżeby to były demka z czasu od rozpadu psychic - Sob 29 Paź, 2005 10:57 pogram chwile i postaram sie cos nagrac
moze cos fajnego bedzie
HyPnO - Sob 29 Paź, 2005 14:40 Chcecier prawdziwe filmik z Cs .. *aAa* clan zajefajne muzki i podkład ... jedtyne okolo 300 mbritarded l. - Sob 29 Paź, 2005 16:18 to nie jest topic o filmach CS?HyPnO - Sob 29 Paź, 2005 18:48 Tak .....
Mógłbym podać link do ściągniejcie tych filmów jak ktoś chce ...Anonymous - Sob 29 Paź, 2005 20:32 Hypno przestań walić wszędzie OT jakiego bym tematu nie cztał to prawie twoja karzda wypowiedź odpiega od tematu, nie pisz tylko po to by pisać i nabjać posty oki bo w końcu na warna zasłużysz P-C P-K - Sob 29 Paź, 2005 21:01 Do CSa imo pasuje mocny rock/metal a nie elektroniczne pitu pitu.
Znacie jakieś programsy do cięcia demek? No bo może byc długie demo a akcja jedna dobra. Słyszałem, że jakoś się wycina tylko te klatki które się chce a później gdzieś wkleja, ale nie skapowałem.domaz - Sob 29 Paź, 2005 21:04 dem nie da sie ciac, mozesz ciac tylko juz przerobiony z dema film. I prosze tylko nie elektroniczne pitu pitu sidney - Sob 29 Paź, 2005 21:24
Cytat:
Do CSa imo pasuje mocny rock/metal a nie elektroniczne pitu pitu.
tu sie zgodze U2 - Elevation moze sie nadawac, ale skoro filmik robi nowik to pewnie bedzie bedzie duzo tucy tucy domaz - Sob 29 Paź, 2005 21:29 nie tucy tucy nie pitu pitu. Ja wiem ze wy mzoe slyszeliscie jakis wixiarski szmelc manieczki itp. Cos w stylu jazda jazda jazda biale rekawiczki itp. ale nie szufladkujcie calej muzyki elektronicznej. A co do filmow csowych - tak, najbardziej pasuje do nich cos ciezszego