CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na admina....
patterson - Pon 31 Paź, 2005 18:48 Inteligentna miejscówa ale jak ktoś sie chce wdrapać to byś ruszył dupę i sie przesunoł ,bo na drabince da rade sie wyminąc, tylko trochę chęci trzeba. A e po co lepioej być elo.. HyPnO - Pon 31 Paź, 2005 19:24 no nie mielar cop ty za jegiegoś **cenzura** mnie masz czy co
Po prostu widziałem co sie działo na serweir to napisałem proste co nie :p Melepeta - Pon 31 Paź, 2005 19:31 Jak widze tego posta i wszytkie wypowiedzi to niewiem czy się śmiać czy płakaćHyPnO - Pon 31 Paź, 2005 19:40 Może popłaczemy razem a potem pośmiejemy się co ty nato melepeta ? oLKa - Pon 31 Paź, 2005 21:59
Augi888 napisał/a:
Nie czaje waszych wypowiedzi nie lubici jak was ktos bloknie jak macie albo rzuci niechacy
flesza pod nogi...a jak teraz jest cos co naprawde uprzykrza gre to niby nic
wiesz, mozliwe, ze jest to baardzo duze uprzykrzenie w grze ale to chyba nie jest powód do pisania skargi na forum...Melepeta - Pon 31 Paź, 2005 22:31 Poluzójcie stringi LOLA - Pon 31 Paź, 2005 23:17 jejciu naprawde to jest smieszne i zenujace.... Augi za nauke sie wez a nie glupot sie czepiaszgryzli_007 - Wto 01 Lis, 2005 00:32 Stwierdzam jedno, NIC ROZUMU SAME KOŚCI
Augi na drugi raz pisz o sensownych sprawach a nie o pierdołach ! siatkarz - Wto 01 Lis, 2005 00:38 augi.... masz 100ty metrow kw. map... i akurat musailes sobie obczaic jakas drabinke:/ daj spokoj... zazdroscisz kamperskiej pozycji?? to pobiegaj postzrelaj i pokarz ze jestes lepszy... a tak to zachowujesz sie jak male dziecko w piaskownicy... :mamooooo!!! on mi moj piasek przesypoje na plazy... łeeee" hlip ciasteczkowy - Wto 01 Lis, 2005 08:02 A ja rozumie jego flustracje , ja bym nerwowo nie wytrzymał jak by mnie ktoś blokował i sam bym do niego szczelał