To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na admina....

patterson - Pon 31 Paź, 2005 18:48

Inteligentna miejscówa :cfaniak: ale jak ktoś sie chce wdrapać to byś ruszył dupę i sie przesunoł ,bo na drabince da rade sie wyminąc, tylko trochę chęci trzeba. A e po co lepioej być elo.. ;)
HyPnO - Pon 31 Paź, 2005 19:24

no nie mielar cop ty za jegiegoś **cenzura** mnie masz czy co :P :faja:
Po prostu widziałem co sie działo na serweir to napisałem proste co nie :p :hahaha:

Melepeta - Pon 31 Paź, 2005 19:31

Jak widze tego posta i wszytkie wypowiedzi to niewiem czy się śmiać czy płakać
HyPnO - Pon 31 Paź, 2005 19:40

Może popłaczemy razem a potem pośmiejemy się co ty nato melepeta ? :banan:
oLKa - Pon 31 Paź, 2005 21:59

Augi888 napisał/a:
Nie czaje waszych :chytrus: wypowiedzi nie lubici jak was ktos bloknie jak macie albo rzuci niechacy
flesza pod nogi...a jak teraz jest cos co naprawde uprzykrza gre to niby nic :0o:

wiesz, mozliwe, ze jest to baardzo duze uprzykrzenie w grze :hahaha: ale to chyba nie jest powód do pisania skargi na forum...

Melepeta - Pon 31 Paź, 2005 22:31

Poluzójcie stringi :papa2:
LOLA - Pon 31 Paź, 2005 23:17

jejciu naprawde to jest smieszne i zenujace.... Augi za nauke sie wez a nie glupot sie czepiasz
gryzli_007 - Wto 01 Lis, 2005 00:32

Stwierdzam jedno, NIC ROZUMU SAME KOŚCI
Augi na drugi raz pisz o sensownych sprawach a nie o pierdołach !! ! :banan:

siatkarz - Wto 01 Lis, 2005 00:38

augi.... masz 100ty metrow kw. map... i akurat musailes sobie obczaic jakas drabinke:/ daj spokoj... zazdroscisz kamperskiej pozycji?? to pobiegaj postzrelaj i pokarz ze jestes lepszy... a tak to zachowujesz sie jak male dziecko w piaskownicy... :mamooooo!!! on mi moj piasek przesypoje na plazy... łeeee" hlip :mrgreen:
ciasteczkowy - Wto 01 Lis, 2005 08:02

A ja rozumie jego flustracje , ja bym nerwowo nie wytrzymał jak by mnie ktoś blokował i sam bym do niego szczelał :D :D :D