CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nappy i ja gromimy zabojadów
sokół - Pi± 11 Lis, 2005 19:49
nappy napisał/a:
sokół - imho Yamh 2.0 vac proof, AB ustawiony na FOV 5, smooth aim, sound hack
widzisz - też się znam
ZHC Rebirth GL v1.0 vac2 pr00f
Wallhack (7 different types)
Lambert (9 different types)
Wireframe (6 different types)
Texture Modes (4 different types)
No Sky (4 different types)
No Recoil (3 different types)
Hud (11 different types)
Aimbot (Aim At: Head, Chest, or Balls)
Speedhack (up to 10x)
Crosshair
Player Wireframe
No Smoke
No Flash
Ballhack
Colored Models
Third Person
Display Hud
to jak ferrari disel na polskie drogi z wyrzutni± rakietdomaz - Pi± 11 Lis, 2005 19:52 Temat postu: http://bydzia.hostings.pl/forum/index.phpwiecie co to wcale nie jest jakies elo fajne ze wy znacie tyle haksuff naprawde sidney - Pi± 11 Lis, 2005 21:12 od razu widac kto uzywa lub uzywal czitow nappy - Pi± 11 Lis, 2005 21:54
Kod:
////This is vac Proof as off 10-28-04
////Last tested by Skynster on 10-28-04 at 9:58 p.m
////Instalation is as follows
Extract all files somewhere else other than your cs/hl directory
Double click the Hawk.exe Load cs Play
////Usage
The menu is bound to F
The console is bound to Delete
skl qrde co z forum al0tha ? wiadomo cu¶:>.:Solid_Snake:. - Pi± 11 Lis, 2005 21:57 Moze zaczniecie jeszcze linki do haxów podawać? Skonczycie nawijać o cheat'ach bo jaki¶ młody playa' się napali i zaraz bedzie na BL.
Więc STFU albo Was wszystkich dodam.
ShiRonin - Pi± 11 Lis, 2005 22:40 Czitów wszędzie pełno, nawet kiedys na allegro widziałem.
Mój admin z kafejki tez robi portal z haxami. Ale to juyz jego sprawa. sokół - Pi± 11 Lis, 2005 23:13
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Moze zaczniecie jeszcze linki do haxów podawać? Skonczycie nawijać o cheat'ach bo jaki¶ młody playa' się napali i zaraz bedzie na BL.
Więc STFU albo Was wszystkich dodam.
Shi
luz to były żarty,a jak by kto¶ chcial to nawet 10 letnie dziecko znajdzie haki w googlachdomaz - Pi± 11 Lis, 2005 23:17 a ja kiedy¶ szukalem i nie znalalzem nowik - Pi± 11 Lis, 2005 23:48
domaz napisał/a:
a ja kiedy¶ szukalem i nie znalalzem
chcesz linnka to pw =)domaz - Sob 12 Lis, 2005 00:28 napisze, a potem bede