CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Adminy tracą...
psychic - Pią 25 Lis, 2005 15:44 nie wazne czy legalne nie legalne ale jak nawet legalne to jestes tylko dodany do bl i servery ktore chca kozystaja z listy...wiec jest to tylko wola aminow.:Solid_Snake:. - Pią 25 Lis, 2005 15:55
Ronin napisał/a:
Reasumując : czy to nielegalne
Czyli się przyznajesz? U mnie straciłeś w oczach i to sporo, tymbardziej, że na gg utwierdzałeś mnie w przekonaniu, ze tam nic nie ma.LOLA - Pią 25 Lis, 2005 16:03
Ronin napisał/a:
Reasumując : czy to nielegalne
lol najpierw twierdzisz ze to nie prawda, ze nie miales czitow, ze ci ktorzy stwierdzili ze masz czity to osoby krtore sie na tym nie znaja. A teraz ewidentnie sie do tego przyznales.... ZAL.PL nie spodziewalam sie tego po tobie...tiop - Pią 25 Lis, 2005 16:11 haha ronin z kazdym postem coraz bardziej opadasz na dno, btw skoro uwazasz teraz ze haxy sa legalne to czemu sam dawales na boarda (ktory aktualnie uwazasz za nielegalny ) innych? siatkarz - Pią 25 Lis, 2005 16:15 wiesz ronin... zachowujesz sie jakbys sciagal w szkole, nauczyciel cie zlapal za reke w ktorej masz sciage z ktorej zrzynasz i bezczelnie wpierasz mu ze to nie sciaga i wogole... sprawe pewnie przegrasz.... a rachunek za koszty postepowania dostaniesz poczta.... proste... ale prawdziwe.:Solid_Snake:. - Pią 25 Lis, 2005 16:21
tiop napisał/a:
haha ronin z kazdym postem coraz bardziej opadasz na dno,
Dla mnie czitując, a na gg się tego wypierając już wtedy opadł na samo dno. Teraz z każdym tekstem dla mnie jest coraz bardziej przysypywany przez rzeczny muł ... bbl` - Pią 25 Lis, 2005 16:33 A czy ronin dostanie bana na forum .:Solid_Snake:. - Pią 25 Lis, 2005 16:35 Jak narazie nie złamał regulaminu forum, więc puki co - nie.lnk - Pią 25 Lis, 2005 16:59 Mysle ze specjalnie czitowal zeby go zlapali , w jakis tam temacie napisal ze ma znajomosci
i ze jest to nie legalne blokowac konta .Wydaje mi sie ze chcesz pokazac ze to jest prawda i wygrasz z bl@cKL1sT@ .Watpie ze h4x0wal bo kiepsko mu szlo i chcial byc lepszym graczem w kantera .psychic - Pią 25 Lis, 2005 22:34
lnk napisał/a:
Mysle ze specjalnie czitowal zeby go zlapali , w jakis tam temacie napisal ze ma znajomosci
i ze jest to nie legalne blokowac konta .Wydaje mi sie ze chcesz pokazac ze to jest prawda i wygrasz z bl@cKL1sT@ .Watpie ze h4x0wal bo kiepsko mu szlo i chcial byc lepszym graczem w kantera .
blaklista nie blokuje wcale konta..to tylko informacja dla adminow i kto chce moze zbanowac konto z tej listy