To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - 4 fun :)

Anonymous - Czw 01 Gru, 2005 20:00

dobry pomysl RaXoR :rotfl: bede mogl z wami sie ponabijac ?? :rotfl: :rotfl: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
psychic - Czw 01 Gru, 2005 20:10

M!3LC4R napisał/a:
dobry pomysl RaXoR :rotfl: bede mogl z wami sie ponabijac ?? :rotfl: :rotfl: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

no ale to jak bedziemy robic to chyba w poznych godzinach ;)
ale jak nie zasniesz to bez kata :rotfl2:

Anonymous - Czw 01 Gru, 2005 21:43

psychic do polowy wiem o co chodzi ale dalej nie rozumiem :x na poczatku myslalem ze to ja gdzies blad popelniam ale dalem linka kumpeli zeby mi przetlumaczyla co napisales :E powiedziala ze jestes analfabeta i ze tez nie rozumie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
psychic - Czw 01 Gru, 2005 22:11

M!3LC4R napisał/a:
psychic do polowy wiem o co chodzi ale dalej nie rozumiem :x na poczatku myslalem ze to ja gdzies blad popelniam ale dalem linka kumpeli zeby mi przetlumaczyla co napisales :E powiedziala ze jestes analfabeta i ze tez nie rozumie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

sorki ale szybko pisalem i moze nie bardzo czytelnie rotfl hehe wiec tlumacze juz :P
Zadales pytanie..
Cytat:
bede mogl z wami sie ponabijac??

a ja napisalem, ze bedziemy sie nabijac z ciebie w poznych godzinach i ze jak nie zasniesz to mozesz sie nabijac razem z nami.. :rotfl: :rotfl:
hehe

Anonymous - Czw 01 Gru, 2005 22:16

aaaa juz rozumiem :hahaha: :rotfl: :hahaha: :E a moze jak nie zasne to cie poobijam ?? fajnie by bylo :chytrus: